Napisano 09 styczeń 2015 - 17:12
Witam ! Tydzień temu postanowiłem kupić kamerę GOPRO Hero. Wszystko byłoby dobrze, ale postanowiłem dokładnie przyjrzeć się kamerze zaraz po wyjęciu z pudełka. Zauważyłem coś dziwnego na kamerze, ni to rysa, ni to pęknięcie ale obawiam się czy nie będzie miało to wpływu na dalsze korzystanie z kamery. Możliwe, że to wada fabryczna lub po prostu wypadek przy transporcie. Głównie chodzi mi o to, aby ktoś spojrzał na owe "coś" i powiedział co to jest i czy warto się tego obawiać że tak powiem Z góry dziękuje za odpowiedzi !
Napisano 09 styczeń 2015 - 17:39
Ale co jest tym czymś ? Nic z twojego postu nie rozumiem ;)Opisz, o co ci chodzi.Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Jak się dobrze przyjrzysz to możesz zauważyć ową ryse lub pęknięcie zaraz pod obiektywem Zdjęcia niestety lepszego nie dało się zrobić.Ale co jest tym czymś ? Nic z twojego postu nie rozumiem ;)Opisz, o co ci chodzi.Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Napisano 09 styczeń 2015 - 17:56
Jak się dobrze przyjrzysz to możesz zauważyć ową ryse lub pęknięcie zaraz pod obiektywem Zdjęcia niestety lepszego nie dało się zrobić.
Spokojnie, nic się nie martw, to jest taki odlew plastiku, w innym przypadku mogłoby to być pęcherzyk powietrza pod obiektywem, nic z kamerą nie jest.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GOPRO, pęknięcie, rysa, kamera, hero, 2014
Giełda → Sprzedam →
GoPro 3 Way - monopod, stick, tripod, grip - NOWYNapisany przez kryszako , 18 sie 2017 gopro, 3way, monopod, stick i 2 więcej |
|
|
|||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
SłowacjaNapisany przez jakub.bulla , 02 sie 2017 Słowacja, Wakacje, GoPro, 2017 |
|
|
|||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
Teneryfa 2016Napisany przez jakub.bulla , 18 cze 2017 teneryfa, wakacje, gopro |
|
|
|||
Start... → Co kupić ? →
Kamera + gimbal do trekkingu i wspinaczkiNapisany przez Pixeloza.pl , 17 cze 2017 gopro, gimbal, trekking, trek i 2 więcej |
|
|
|||
Sony Action Cam → Akcesoria → Akcesoria →
Statyw i Selfie stick w jednym?Napisany przez Szakal , 24 maj 2017 Statyw, Selfie stick, GoPro, Sony i 3 więcej |
|
|