żeby działała "żyletka" musisz przekonwertować plik w kroku pierwszym, następnie przechodzisz do kroku drugiego i przeciągasz plik na oś czasu wtedy "żyletka" działa
gopro studio 2.5
Rozpoczęty przez Waldemar70 , 03 lut 2015 09:29
Napisano 10 maj 2015 - 13:25
Rozumiem że nagrywales w 1080/120 zwolniles do 30% czyli razy 4 co dało 30fps a renderowales 1080/60
Zamieszanie straszne jeszcze bitrate 8 czyli żadna jakość
Spróbuj tak zwolnij do 20% czyli razy 5 i wyrenderuj do 24 fps z jakimś sensownym bitrate, ja zawsze renderuje z bitratem bliskim źródła czyli 50
Jeżeli coś jest gorsze to lepszego z tego nie zrobisz, mam na myśli fps i te renderowanie do 60
Zamieszanie straszne jeszcze bitrate 8 czyli żadna jakość
Spróbuj tak zwolnij do 20% czyli razy 5 i wyrenderuj do 24 fps z jakimś sensownym bitrate, ja zawsze renderuje z bitratem bliskim źródła czyli 50
Jeżeli coś jest gorsze to lepszego z tego nie zrobisz, mam na myśli fps i te renderowanie do 60
Napisano 06 czerwiec 2015 - 20:33
Aby nie zakładać nowego wątku, podepne się. Udało się komuś zainstalować najnowsza wersje studio na innym dysku niż C? Mam aktualnie ten soft zainstalowany na innej partycji a najnowsza wersja uparcie chce tylko C. Nieaktywna w ogóle jest ścieżka folderu. Irytuje mnie to.
Napisano 21 czerwiec 2015 - 16:04
ScreenShot001.bmp 4 MB 1 Ilość pobrań
Witam
Zakupiłem GoPro 4 i mam teraz problem z zainstalowaniem GoPro Studio, wyskakuje mi błąd podczas instalacji jak u kolegi wyżej. Mam zainstalowany freamworks i quicktime a mimo to wywala jakiś błąd, system to win7. Proszę o pomoc
Wróć do GoPro Studio 2.0 · Następny nieczytany temat →