Obudowa samoistnie pękła?
Rozpoczęty przez shark69 , 07 lut 2015 20:25
Napisano 01 kwiecień 2015 - 17:22
moja gopro też pękła, freeway odpowiedział ze "proszę o przesłanie zdjęcia uszkodzonego panelu. Prześlemy je do producenta jednak w wcześniejszych przypadkach tego typu reklamacje nie były uznawane. Zobaczymy jaka będzie jego odpowiedź. " czy komuś tez jeszcze pękła ?
Napisano 31 sierpień 2015 - 19:53
Dostałem odpowiedź z firmy Freeway (wybaczcie, że nie pisałem wcześniej) o następującej treści: "Producent poinformował nas, że tego typu uszkodzenia nie są wadą fabryczną. Możliwe jest ich powstawanie w trakcie wyjmowania kamery z obudowy.
Poinformowali też, że to uszkodzenie nie wpływa w żadnej sposób na działanie kamery i jakość jej nagrań. "
Machnąłem więc na to ręką, jak na razie innych problemow z kamerą nie mam.
Napisano 16 październik 2016 - 17:35
Moje uszkodzenie - wlaściwie wada - jest bliźniaczo podobna do tej, którą wrzucił Shark69 . U mnie wygląda to tak:
Odkopuję nieco temat bo u mnie wystąpiła identyczna usterka jak na zdjęciu @jakubek89. Kamerka zawsze używana w obudowie, nigdy nie upadła a tu takie jaja.
Wysłałem maila do freeway ze zdjęciami i ciekaw jestem co oni na to. Biorąc pod uwagę że usterka jest dosyć szeroko opisywana zarówno na naszych jak i zagranicznych forach, nie wyobrażam sobie aby reklamacja została odrzucona. Niestety widzę z powyższych postów że jednym wymienili na nową a innym nie. Szkoda że trzeba się przepychać w sprawach które jak widać są ewidentną przypadłością tego modelu i usterka nie wystąpiła z winy użytkownika.
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →