Bateria + ładowarka
Rozpoczęty przez Warmik , 09 lut 2015 22:45
Napisano 24 kwiecień 2015 - 09:23
ja mam 2 różne tj
1 podwójna kingma z dx działa extra
2 potrójna kingma z dx też świetnie działa
mają diody sygnalizujące zasilanie, każdy slot osobno, czerwone ładuje, zielone naładowane
podpinam pod usb komputera lub zwykłą ładowarkę od telefonu, ja mam akurat 1A ładowarkę
Napisano 24 kwiecień 2015 - 09:30
Ja mam dwie ładowary tj do S4mini i Tab4 Pierwsza ma 1A a druga ma 2A więc myślę, że nie ma co szukać ładowarki z zasilaczem. Tylko jest kwestia jak się rozkładają prądy. O ile są to ładowarki wraz ze sterowaniem to nie będzie żadnego problemu w przypadku jak dam zasilacz 2A a włożę tylko jedno ogniwo. Czy dobrze myślę...
Jacek, czyli taka i gitara
Napisano 24 kwiecień 2015 - 10:22
Gwoli ścisłości, (dawno temu) stara Nokia 6300 ładowana przez 5 miesięcy silniejszą ładowarką, też od Noki, nie pozwoliła wysunąć przykrycia
baterii.
Wszystko wskazuje na to, że taka ładowarka jak proponuje Jacek jest dobra i ma elektroniczną regulację.
gwoli ścisłości to Jacqu (ksywa) lub Łukasz imię
Użytkownik jacqu1916 edytował ten post 24 kwiecień 2015 - 10:23
Napisano 24 kwiecień 2015 - 17:53
Popatrz na parametry! One w większości są takie same. Generalnie są dwa czy trzy modele. A ofert kilkanaście które różnią się między sobą markami. Co jest oczywiście in plus w momencie gdy możesz coś uciłać dla siebie. Choć w przeliczeniu nie raz w PL jest nawet taniej. Szczególnie przy obecnym kursie dolara.
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →