Początkujący prosi o rady :)
Rozpoczęty przez mayllo , 13 lut 2015 20:53
Napisano 26 marzec 2015 - 10:58
to nie miejsce na ogłoszenia sprzedaży !!!!!!!
miejsce jest tutaj
http://kamerypov.pl/...m/111-sprzedam/
Napisano 28 marzec 2015 - 00:50
Siema,problem klatkowania(pixeloza) filmów na YT rozwiązany .Zmiana karty pamięci na Samsung Pro wyeliminowała klatkowanie .Wiadomo film na YT będzie gorszej jakości niż surowy materiał prosto z kamery ale w porównaniu z tym co było a co jest to niebo a ziemia .Proszę o opinię
Napisano 03 maj 2015 - 09:20
Warto byłoby się przywitać w dziale "Przedstaw się" - taka moja tylko sugestia. Wymagania to zależy od programu. Każdy producent podaje inne wymagania. W googlach na pewno będzie o wymaganiach dowolnego programu do obróbki. Podaj może specyfikację swojego sprzętu
Napisano 03 maj 2015 - 10:01
Pewnie by wypadało sie przywitac Co do mojego aktualnego sprzętu do od kilku lat "jade" na lapku HP Intel® Core™ I3 CPU M370 @ 2.40GHz chyba o to chodzi.Niemniej uzywam go tylko do internetu.Do filmów używam stacjonarnego kompa (zreszta też ma swoje lata) lecz obrabiam na nim pliki AVCHD w Pinnacle.Chce kupic bardzo dobry sprzet kwestia tylko na co zwrócić uwagę i ma byc to laptop tylko do filmów.
Napisano 04 maj 2015 - 19:29
Witam wszystkich forumowiczów!
Zakupiłem Go Pro Hero 4 Silver tuż przed długim weekendem i mam pewne problemy, już 3 razy mi się to zdarzyło
Mianowicie nie potrafię włączyć sprzętu, tak jakby się zacina. Dolne swiątełko z przodu przy malutkim wyświetlaczu stale świeci na czerwono.
Wciskam przycisk mode, ale kamerka nie reaguje. Przytrzymuję 10 sekund, również bez żadnej reakcji.
Muszę wyciągnąć i włożyć baterię i dopiero wtedy załapuje. Co jest przyczyną, czyżbym trafił na jakiś wadliwy model? Szukam rozwiązania w internecie cały dzień, ale nic nie znajduję.
Szczególnie denerwujące, gdy kamerka przypięta jest do drona i gimbala. Muszę odkręcać całość, żeby wyjąć baterię.
Pomóżcie proszę! Z góry wielkie dziękuję!
Pozdrawiam
celahim
Napisano 04 maj 2015 - 19:40
Przed wyrokowaniem w kwestii hardware'u, może przeflashuj jeszcze raz firmware. A jeśli masz to od pierwszego dnia i nic z firmwarem nie robiłeś, a kupiłeś nowke, to może być głębszy temat. Jeśli nic nie wskurasz, pogadaj z freeway'em, jeśli masz sprzęt z ich dystrybucji. Ale w kwestii zwiech to nie musi być hardware. U mnie czasem Silver się zawiesi jednak rzadko. Heh, takie rzeczy jak adekwatna karta, wykluczyłem.
Napisano 21 maj 2015 - 13:27
Witam miałem ten problem z takim pyrkotaniem dźwięku początkowo nie wiedziałem dlaczego ale miałem to tylko z włączonym wifi i w kuchni co przyspieszyło co jest grane okazało się po sprawdzaniu ze wywołuje to żarówka Led pozdrawiamNie będę zakładać nowego tematu, być może wystarczy mi jedna odpowiedź. Dzisiaj zauważyłem zakłócenia dźwięku przy włączonym WI-FI. Wystarczy dość znacząco podnieść głos na PC i słychać równomierne "turkotanie". Czy ktoś ma podobnie?
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →