Kasy nie zwrócą, muszą wymienić na taka jak była ewentualnie nowszy model odpowiedni do tego co miałeś.
Kto tak odpowiedział sklep czy GoPro ?
Ja właśnie dostałem nową i z wadami jakie były, czy oni wysyłają nowe kamery?
Czy jak się dotyka ekran obraz się rozmywa ? Nie pamiętam jak miałem w poprzedniej, gdy palcem dotykam nie za mocno to się rozpływa obraz, jeszcze w dodatku trochę ekran przy górze źle spasowany.
Już nie mam sił do nich i chyba znowu im odeślę.
Ktoś dostał po wymianie sprawną, ile razy wymieniał?
Czy jak się dotyka ekran obraz się rozmywa ? Nie pamiętam jak miałem w poprzedniej, gdy palcem dotykam nie za mocno to się rozpływa obraz, jeszcze w dodatku trochę ekran przy górze źle spasowany.
Ja wymieniałem 1 raz i dostałem sprawną
mam tak samo-po dotknieciu ekranu robia sie na nim jakies dziwne rozmycia, obudowa skrzypi a przy wylaczaniu pojawia sie dziwny cienki pionowy pasek na ekranie - raz jest a raz go nie ma. masakra. wysylac to znow do freewaya? gp marketing ma swietny ale drugi raz sie nie dam nabrac
Witam szczęśliwy posiadacz gopro hero4 BLACK od niedzieli tj.17.07.2016 hehehhehemam tak samo-po dotknieciu ekranu robia sie na nim jakies dziwne rozmycia, obudowa skrzypi a przy wylaczaniu pojawia sie dziwny cienki pionowy pasek na ekranie - raz jest a raz go nie ma. masakra. wysylac to znow do freewaya? gp marketing ma swietny ale drugi raz sie nie dam nabrac
Dodam od siebie że i ja jestem po wymianie która nic nie wniosła. Obsługa ekspresowa, przyznaję.
Ale, prosiłem o weryfikację przed wysłaniem, nie zrobili tego, kamerka oczywiście posiada wadę.
I teraz nie wiem, wysyłać do skutku, zaczekać, czy co dalej. Zazdroszczę tym co się udało wymienić już na wolną od tej wady.