No to zenady ciag dalszy. Irytuje mocno fakt, ze juz nie dosc, ze odsylaja felerny egzemplarz, to po prostu klamia, bo jak inaczej to nazwac ? -
ze sprzet sprawdza, a w przypadku @jacqu1916 twierdza, ze sprawdzili.
Wiem, ze na dniach byla dostawa nowych ezgemplarzy do freeway'a, zakladam, ze ze stanow, jesli Wasze egzemplarze pochodza z tej wlasnie nowej partii
to, ze tak powiem - dupa blada i, albo wysylaja na polski, mniej istotny dla nich rynek, felerne egzemplarze albo do cholery nie dysponuja 4'ka sprawna w 100%,
co byloby smieszne swoja droga. Nie dostalem informacji o wysylce do mnie, zatem wnioskuje, ze albo nie wyslali kamerki w ogole (poprzednim razem nie dostalem trackingu choc przesylke nadali) albo nadadza dopiero po weekendzie, czyli bedzie to juz prawie 2 tygodnie. Nie dosc, ze wydluzaja czas,
moze czekali na owa dostawe wlasnie - w sumie slusznie, to jeszcze kompletnie nic z tego nie wynika - i to juz solidnie martwi.
Jesli odesla mi kolejny raz felerny egzemplarz mocno zastanowie sie nad tematem, prawnie bo co tu gadac - komedia z tego wychodzi
Na dobra sprawe, ja tez pewnie w obudowie nie bede nagrywac dzwieku, nie dosc, ze mono to jeszcze przytlumiony ale bez jaj, to nie Xiaomi za 80 dolcow,
ktoremu bym to jeszcze mogl wybaczyc, tym bardziej, ze to ich pierwszy model w tym segmencie. To lider rynku z przynajmniej 2x przewartosciowana zabawka
dlatego odpuscic nie mozna.