Co ma ta kamera takiego zajebistego?
Nie wiem jaka optyka, nie wiem jaki to gps jak na razie dupy nie urywa.
Są gdzieś jakieś parametry podane.
Ale kto pisze o sprzedaniu sprzetu ja za zadne skarby nie zmienie phantoma 4 na karme . Nie wiem po co siejesz ferment zreszta nie powinno Cie interesowac co kto robi !
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
To niech cie chłopie nie ponosi tak, idź grać w snd, a nie będziesz na mnie tu wyjeżdzał, mówię co wiem i co widzę i mam do tego prawo. Jak ci się nie podoba to wypad, nikt cie nie zmusza żebyś się ze mną zgadzał. Jakbyś czytał to byś wiedział że nie mówię tylko o samym forum a o Grupie która jest na facebooku
Kultury chamie i nie ma takiej gry jak snd ! I przez takich baranow jak ty to forum schodzi na psy . I zwroty grzecznosciowe pisze sie z duzel Litery !
Dobrze że ty jesteś inteligentny, od chamów i baranów nazywaj swoich znajomych a nie mnie.
ALe dalej brak konkretów a piszecie o bzdurach, brak info o baterii, brak info o optyce, brak info co to za gps, na razie brak wszelkiej informacji o tym produkcje.
Dla mnie produkt ma być lepszy od GoPro 4 black a jak na razie nic nie widać, gopro w słabym świetle radzi sobie słabo jak dla mnie. Mam normalne kamery i do nich porównuje, zdjęcia też mogły by być lepsze.
Czy w 4 można robić zdjęcia dobre bez rybiego oka czy tylko w programach można to usuwać?
Mocowanie ma takie jak w starszych modelach?
Szukałem jakiś szczegółowych informacji ale coś nie widzę.
Panowie! Karwa mać do jasne ciasnej! Bo zaraz pocisnę że to OFF TOPIC!
ALe dalej brak konkretów a piszecie o bzdurach, brak info o baterii, brak info o optyce, brak info co to za gps, na razie brak wszelkiej informacji o tym produkcje.
Brak info o GPS! Szczególnie w sensie takim jak ma to Garmin u siebie!
Zestaw z Karmą jest genialny! Fajnie to wygląda ale na tym mniej więcej koniec.
Co więcej okazuje się że będzie też Basic! Jako Session choć nie do końca to rozumiem no ale!
http://kamerypov.pl/...o-5-oficjalnie/
Czyzby dji mialo swoja odpowiedz na karme ? Dowiemy sie 27 wrzesniaaa
Wszystko już jest na forum! Choć po takim zamachu stanu jakiego dokonało GoPro. Nie wiem czy ten Mavic na coś się zda!