Tylko uważaj na jakość obiektywów bo to też inna para kaloszy.
zarysowany obiektyw
Rozpoczęty przez Waldemar70 , 10 maj 2015 08:52
Napisano 13 maj 2015 - 08:42
to nie było złośliwe, tylko zwykła rada, ja używam tego jeżeli kamera jest bez obudowy, jeżeli piszesz że z zaślepką ciężko nagrywać to masz rację, bo się nie da, ale od tego jest filterek uv, dałem ci tylko radę żeby w przyszłości nie było takich zarysowań, jeżeli traktujesz to jako złośliwość to nie proś o rady
Napisano 13 maj 2015 - 14:06
próbuje koledze doradzić co zrobić żeby zapobiec takim wypadkom w przyszłości
myslałem że jesteś inteligenentniejszy
napisałeś że używa się zaślepki,a ja ci przekornie,że głupi nie jestem iż do nagrywania oczywiscie trzeba ją zdjać hehe
nie rób z siebie wiesz....
myslałem że uzyskam konkretne porady a nie prześmiewki
a co do jakości to oryginalne soczewki myslicie że są amerykanskie hehehe?
ok konczę ten temat ,dzięki
Napisano 13 maj 2015 - 14:14
powiedz mi gdzie napisałem że używam zaślepki do filmowania
zanim zaczniesz obrażać przeczytaj uważnie co koledzy ci radzą
nie wiesz czym się różni zaślepka od filtra uv ?? dodałem linki wystarczy otworzyć i zobaczyć, nawet czytać nie trzeba
konkrety
jest typ w Warszawie który to robi poszukaj
używaj filtra uv żeby w przyszłości nie mieć tego problemu, nie myl z zaślepką
czytaj ze zrozumieniem
- Priders przyznał pochwałę
Napisano 13 maj 2015 - 15:27
Panowie opanujcie sie! Postarajmy się nie chodzić w osobiste wątki! Nie zależnie od tego kto ma rację czy też nie! Stało się i tyle. Ja nie wyobrażam sobie nagrywania bez jakiejkolwiek osłonki! Szkoda nawet możliwości uszkodzenia kamerek! A co do obiektywu to i tak wszystkie są produkowane w Chinach
Mówisz masz a flacha dla mnie ->
Swoją stroną mała reklama na forum i chyba łamie wręcz regulamin!
- Micheł przyznał pochwałę
Subskrybuj mój kanał
Napisano 14 maj 2015 - 15:41
O nim mówiłem, tylko szukać mi się nie chciało. Gość w porządku, widać, że ma pojęcie o tym co robi.
@Michał , to jest zgodne z regulaminem, podajesz stronę, na której można znaleźć pomoc, nie w celach marketingowych
@Michał , to jest zgodne z regulaminem, podajesz stronę, na której można znaleźć pomoc, nie w celach marketingowych
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 17 maj 2015 - 10:53
Panowie opanujcie sie! Postarajmy się nie chodzić w osobiste wątki! Nie zależnie od tego kto ma rację czy też nie! Stało się i tyle. Ja nie wyobrażam sobie nagrywania bez jakiejkolwiek osłonki! Szkoda nawet możliwości uszkodzenia kamerek! A co do obiektywu to i tak wszystkie są produkowane w Chinach
Z tą firmą na pewno wszystko ok? Bo martwi mnie trochę fakt iż ich strona nie działa i brak jakiś dokładnych danych, wszystko za pośrednictwem fb... Pytam bo szkoda by mi było stracić szczątki GP
Napisano 17 maj 2015 - 11:54
po co piszesz takie rzeczy poczytaj trochę :
Strona i sklep w budowie a my prezentujemy nasze logo Emotikon wink Co przygotowujemy dla naszych klientów ? Staramy się być autoryzowanym sprzedawcą sprzętu GoPro w Polsce i jako jedyni oferować również serwis pogwarancyjny. Dla partnerów i innych serwisów opcje współpracy. Dla klientów kamer których nie będziemy w stanie uratować ;( zaoferujemy specjalne ceny na nowe kamerki Emotikon wink pozostawiając stary uszkodzony sprzęt w rozliczeniu. Dla naszych klientów którzy nabędą u nas sprzęt
dożywotnio otrzymają bezpłatne usługi naprawy ( klienci będą płacić tylko za części ) . Po za tym konkursy i wiele innych atrakcji o których dowiecie się niebawem. Z poważaniem GoExperts!
tekst z fb tego serwisu
Użytkownik jacqu1916 edytował ten post 17 maj 2015 - 11:54
Napisano 17 maj 2015 - 12:36
Nigdy jeszcze nie musiałem oddawać niczego do naprawy, mam porysowany obiektyw i nie dziw się że chcę po prostu sprawdzić czy rzeczywiście są tam naprawiane GP Pewnie i tak wyślę tam GP bo nie znalazłem nic innego ale gdybym miał opinię kogoś kto jest dosyć często aktywny na forum i wiem że nie jest podstawianą osobą napisał że nie ma się czego obawiać to był bym spokojniejszy
PS. nikogo nie oskarżam że chcą mi ukraść albo popsuć
Napisano 17 maj 2015 - 12:55
Moim zdanie kolega po prostu się boi o swój sprzęt i nie dziwie się mu, i jak napisał że niczego jeszcze nie oddawał to może nie mieć zaufania do serwisów.
Jeśli nie zamierzasz oddać do serwisu, możesz sam spróbować naprawić (zbyt duże ryzyko), albo zostawić tak jak jest. Coś za coś
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →