Witam, zakupiłem niedawno kamerę gopro hero 4 black i zastanawia mnie dlaczego wskaźnik poziomu baterii na ekraniku LCD jakoś dziwne pokazuje jej poziom, w sensie takim, że bateria mając 90% nieraz ma na ekraniku 2 kreski, nieraz 3, mając ~60% ma nieraz 2 kreski, czasem 1 i często 0, aktualnie włączyłem nagrywanie kamerą z full 100% baterii i po 20-30 minutach już jest 0 kresek, ale po podłączeniu do komputera wskazuje ona ponad 60%
Spotkał się ktoś z Was z takim przypadkiem? Co zrobić w takiej sprawię?
Napisano 20 maj 2015 - 12:48
Napisano 20 maj 2015 - 13:04
Znaczy np gdy kamera ma 50% to ma 0 kresek (co chyba trochę dziwne) a jak wyłączę nagrywanie i zresetuje kamerę to pojawiają się np 2 kreski i wprowadza to w błąd bo nie wiem na ile tak naprawdę kamera mi starczy mogę się jedynie sugerować ile minut już nagrałem bo nagrywa ona ponad 1h jakoś od 100% do 0%
Napisano 20 maj 2015 - 13:37
masz tylko jedną baterię nie możesz sprawdzić na innej ? ja bym oddał na gwarancję, ale najpierw napisz do freeway i poczekaj co ci odpowiedzą, jeżeli kamera jest z ich dystrybucji
opisz problem i poczekaj na odpowiedź, nie masz wyjścia normalne to to nie jest
Napisano 31 lipiec 2015 - 00:04
Witam,
To mój pierwszy post więc witam wszytskich.
Kamerkę kupiłem niedawno. Za moją namową kupiliśmy z tatą Gopro. Ja chcę mieć kamerę sportową, podwodną, na snowboard itd. a tata do zwykłego nagrywania. Czytając opisy widziałem, że kamerka bez ekranu trzyma ok 2 godziny. Z ekranem ok godziny. Jednak mam ten sam problem co koledzy. Włączam kamerkę z baterią naładowaną na maksa i dosłownie po chwili już są dwie kreski. Chwilę potrzymam i znowu spada. Później jak wyłącze i właczę kamerkę to znowu jest jedna więcej. Mam też wrażenie, że bateria dość krótko trzyma. Chcę zrobić niedługo test i włączyć nagrywanie i czekać aż się wyłączy i zobaczyć ile będzie miał filmik. Ale z tym skakaniem kresek tak powinno być? Dodam, że mam tak na dwóch oryginalnych bateriach. Kamerka jak na razie super ale czas pracy baterii trochę mnie zawodzi.
Napisano 31 lipiec 2015 - 06:08
Generalnie są dwa rozwiązania albo to bateria (Co raczej pewne w przypadkach powyżej) albo kamera. Może pogadaj z kimś kto też ma GP i użyczył by Ci baterii do testu.Pisz do freway'a. Ewentualnie oddaj kamerę na gwarancję w miejscu zakupu ale i tak polecam freeway'a.
A chłopaki powyżej mam nadzieje żę odesłali baterie do redcoon'a.
Napisano 02 sierpień 2015 - 10:20
Wczoraj Robiłem test. Włączyłem ja na maksa naładowaną. 1080, 60 klatek/S, bez ekranu, bez Wifi. Chociała cały czas bez wyłączania i włączania. Do momentu jak się wyłączyła nagrała film o długości 1 godzina 32 minuty. Czy to normalne przy bateri praktycznie nowej? Ładowana raz może dwa.
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gopro, hero4, black, bateria, battery
|
Start... → Co kupić ? →
Sony as...?Napisany przez patryketg , 17 lip 2016 sony, gopro |
|
|
||
|
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Pozostałe video →
plener ślubnyNapisany przez NERVOUS , 01 lip 2016 ślub, plener, gopro |
|
|
||
Giełda → Sprzedam →
[Sprzedam] Removu R1 WiFi Life View +Remote (Gwarancja) GoProNapisany przez GoPro_nerd , 17 cze 2016 Removu, Gopro |
|
|
|||
Giełda → Sprzedam →
[Sprzedam] Smatree 3 Battery + Ładowarka + USB dla Gopro Hero 4Napisany przez pasha_90 , 08 cze 2016 gopro, battery |
|
|
|||
Porównania → Porównania kamer →
Gopro Hero+ vs Gopro Hero 2Napisany przez adamadamadam , 26 maj 2016 gopro, hero, porownanie, hero+ |
|
|