GOPRO HERO Entry Level + LCD Nowość od GOPRO
Rozpoczęty przez qzyra , 01 cze 2015 14:06
Napisano 28 grudzień 2015 - 14:28
A ja mam takie pytanie - ile wytrzymuje Wam bateria w swoich kamerkach przy kręceniu większej ilości mniejszych klipów? Chodzi mi o to że w czasie takiej zabawy często włączamy i wyłączamy kamerę. Po zakupie dużo bawiłem się ustawieniami i bateria szybko się rozładowała. Kamerę kupiłem z myślą o wypadach w góry, a tam cały czas używał jej przecież nie będę, ale przez cały dzień trochę krótkich klipów nagram. I mam małe obawy czy mi bateria starczy. Gdzieś już czytałem na tym forum że komuś trzymała zaledwie 20min. i trochę się zestresowałem, chyba w wątku o podstawowym Hero 2014 - ale pewien na 100% nie jestem. Ja mam model Hero+ i mam wątpliwość czy wstawiam moje pytanie w odpowiednim temacie bo ten model nie ma swojego "działu". Ale to jest to samo co w tytule wątku tylko bez LCD więc chyba tu mu najbliżej. Użytkownicy innych modeli też mogą się wypowiedzieć na temat baterii w swoich kamerkach.
Napisano 28 grudzień 2015 - 15:06
Jeżeli to było pierwsze użycie, to nic dziwnego że tak szybko się rozładowała. Ja mam HERO 2014 i około 2h ciągłego nagrywania wytrzymała.
Mimo tego, że włączałem ją i wyłączałem czasami.
Rozładuj ją do końca i zostaw do ładowania na noc. Dwa - trzy takie cykle i powinna trzymać
Mimo tego, że włączałem ją i wyłączałem czasami.
Rozładuj ją do końca i zostaw do ładowania na noc. Dwa - trzy takie cykle i powinna trzymać