Ciekawa opcja, ja poczekam aż projekt sie bardziej rozwinie. Kto wie może następna generacja sessiona będzie miała już to co Hero4Black a to byłaby już ciekawa alternatywa.
GoPro 4 Session (Nowa Kamera)
Rozpoczęty przez Michal , 06 lip 2015 11:49
Napisano 07 lipiec 2015 - 20:38
Powiem wam tylko tyle to nie ostania premiera w tym roku Parę ciekawych rzeczy będzie się jeszcze dziać ale nie mogę pisać za dużo
Nowe Hero ma lepsze kolory jednak jak widać brakuje mu ostrości a może raczej bitret'u. I jeszcze jedna ważna sprawa niebawem drony od GP więc chyba niemal wszystko jasne
Napisano 08 lipiec 2015 - 14:08
Ehh Michał Michał... Skąd ty te informacje wszystkie bierzesz
Jak dla mnie jest to nieopłacalne, gdybym miał tyle kasy i wybór, zastanawiałbym się między 4silver a Sony mini (chyba nigdy nie zapamiętam tej nazwy).
Jak dla mnie jest to nieopłacalne, gdybym miał tyle kasy i wybór, zastanawiałbym się między 4silver a Sony mini (chyba nigdy nie zapamiętam tej nazwy).
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 08 lipiec 2015 - 16:29
Z najlepszych źródeł!
HDR-AZ1
No tak ale statystyczny gość który wskoczy do sklepu kupuję ją na chybił trafił. Tak jak kupuje bluzkę w sklepie. My na forum pytanie skąd są nici jakiej są jakości gdzie uszyto bo bluzkę. A statyczny kupiec (. . . o podoba mi się) biorę i tyle.
Napisano 19 lipiec 2015 - 17:35
Zgadzam sie z toba. W piatek tez ja ogladalem i moglem porownac ja do h4s bo staly obok siebie.Widzac ja w internecie myslalem ze jest naprawde mala ale w rzeczywistosci troche sie rozczarowalem.ogladalem dzis w sklepie i porównywałem z hero 4 silv. Gabaryty wcale nie są dużo mniejsze...
W czym oglądałeś ? Jakim sklepie ?Ja ogladalem ja w sklepie Quicksilvera.
Wysłane z mojego Galaxy przy użyciu Tapatalka
Napisano 27 lipiec 2015 - 06:05
Po weekendzie zabawy z nowym GoPro powiem wam hmm nic nowego. Mniejsza obudowa, nowe mocowanie kamery. Do nowej obsługi można się szybko przyzwyczaić. Jak dla mnie to już tylko iść w górę (tzn GP z ekranem). Choć Silverem też bawiłem się w weekend i hmm jest ok ale to też nie smartphone.
Nie bierzcie mojej opinii bo to moja zboczona opinia. A miałem w ręku niemal każdą obecną kamerę i ma dość specyficzne wymagania.
Tutaj macie parę sampli.
A tutaj ekipę iFixit która zawodowo naprawia iPhony SamsungoPhony i inne teoretycznie nie dające się naprawić urządzenia. Werdykt jest jeden Session jest nienaprawialny.