Program GoPro Studio przestał działać
Rozpoczęty przez Marshal3d , 08 lip 2015 18:47
Napisano 11 lipiec 2015 - 10:09
Tak właśnieWłaśnie się z tym uporałem. Wcześniej zmieniłem oczywiście nazwę użytkownika z Łukasz na Lukasz ale folder użytkownika i tak się nie zmienił. Trzeba było utworzyć nowe konto bez polskich znaków z uprawnieniami administratora.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Napisano 04 wrzesień 2015 - 19:08
GP studio to jakieś jedno wielkie gówno. Od wczoraj próbuje zrobić filmik i gdy go już sklejam wywala ciągle "gopro przestał działać", wszystko się wyłącza i ponownie nie moge wczytać projektu, chociaz zapisywałam na pulpicie. Próbowałam już na dwóch komputerach i po tej śmiesznej aktualizacji gp zeszło na totalne psy. To nie na moje nerwy. Macie pomysł czemu się tak dzieje? I przy okazji Sony Vegas czy Adobe Premiere CC ?
Napisano 16 styczeń 2016 - 18:43
Czy ktoś wie jak rozwiązać problem z programem Go Pro Studio? Program nie ładuje filmów do edycji a jak juz się uda, to się wyłącza. W zdarzeniach systemowych znalazłem taki błąd.
Mam system operacyjny Windows 8
Nazwa aplikacji powodującej błąd: GoPro Importer.exe, wersja: 2.5.6.549, sygnatura czasowa: 0x560f046c
Nazwa modułu powodującego błąd: gopro-lib-win-analytics.dll, wersja: 0.0.0.0, sygnatura czasowa: 0x560f0468
Kod wyjątku: 0xc0000005
Przesunięcie błędu: 0x0005f4f8
Identyfikator procesu powodującego błąd: 0x6bc
Godzina uruchomienia aplikacji powodującej błąd: 0x01d1508a69cf3091
Ścieżka aplikacji powodującej błąd: C:\Program Files (x86)\GoPro\Tools\Importer\GoPro Importer.exe
Ścieżka modułu powodującego błąd: C:\Program Files (x86)\GoPro\Tools\Importer\gopro-lib-win-analytics.dll
Identyfikator raportu: ac962487-bc7d-11e5-82fc-7824af20ea92
Pełna nazwa pakietu powodującego błąd:
Identyfikator aplikacji względem pakietu powodującego błąd:
Napisano 01 maj 2016 - 22:33
Panowie a ja mam taki problem z GoPro Studio. Do tej pory hulał noramlnie, bez problemów nie licząc tego z polskimi znakami ale z tym się uporałem.
Dzisiaj sklejałem sobie filmik, narobiłem się jak głupi i jak przyszło do końcowego zapisywania wywaliło błąd i komunikat "program przestał działać".
Wyłączyłem Studio i włączyłem ponownie, oczywiście wyskakuje od razu komunikat czy chcę kontynuować poprzedni projekt, więc daję tak i znowu wyskakuje komunikat "program przestał działać". Restart kompa też nie pomógł, nadal ten komunikat.
Kurcze chciałbym ten filmik zapisać mimo wszystko, bo się narobiłem trochę.
Macie jakieś sugestie??
Napisano 15 lipiec 2016 - 19:33
Witam. Od tygodnia kleiłam film z wakacji- kosztowało mnie to wiele godzin pracy i w momencie, gdy byłam już na końcu- zapisałam projekt i wyłączyłam program. Po kilku godzinach, chciałam odpalić program, aby eksportować film, jednak nie mogłam wczytać projektu- wyskakiwał błąd. Podejrzewam, że mój laptop "nie udźwignął" liczby skonwertowanych filmów. Czy istnieje możliwość odpalenia projektu na innym komputerze? W jaki sposób mogę go przenieść?
- icebaster lubi to
Napisano 16 lipiec 2016 - 10:20
Witam. Od tygodnia kleiłam film z wakacji- kosztowało mnie to wiele godzin pracy i w momencie, gdy byłam już na końcu- zapisałam projekt i wyłączyłam program. Po kilku godzinach, chciałam odpalić program, aby eksportować film, jednak nie mogłam wczytać projektu- wyskakiwał błąd. Podejrzewam, że mój laptop "nie udźwignął" liczby skonwertowanych filmów. Czy istnieje możliwość odpalenia projektu na innym komputerze? W jaki sposób mogę go przenieść?
Mam ten sam problem, dołączam się do pytania
Napisano 24 lipiec 2016 - 18:40
Zrobiłem już kilka krótkich filmików, 5cio, 9cio, a nawet większe 45cio i ponad godzinny filmik.
Problem zaczyna się przy filmikach z wakacji, program chyba nie wytrzymuje ilości krótkich filmików jeden około 170ciu filmików a następny prawie 400.
Muzyczka w tle, filmiki do tyłu i różne podstawowe efekty. Strasznie mnie to irytuje ponieważ nie mogę zrobić filmików z najważniejszych momentów wakacyjnych.
Po wgraniu około stu filmików (i to nie zawsze), muzyczką w tle i wyłączonym głosem w większości filmików program wyświetla komunikat, że przestał działać.
Problem występuje w starszej, nowszej wersji. Rozważam kupno programu vegas jednak nie ukrywam, że jest to spory wydatek i można byłoby w tej cenie mieć nową kamerkę. Uważam, że sprzedając kamerkę tej klasy powinni dołączyć w zestawie podstawowy program do podstawowej obróbki a nie jakiś chłam. Pozdrawiam.
Napisano 25 lipiec 2016 - 22:29
Postanowiłem zmontować w kilku mniejszych częściach jak z poprzednich wakacji, (problem 2 lata temu)
Cieszę się jak wariat gdy mi się nie wyłączy a filmik się zrobi. Dziś kończyłem ostatni filmik (pomijając fakt, że jeden z filmików ma 3 minuty aby wszystko grało i trąbiło) a tu proszę:
Na siłę aby coś już mieć wcisnąłem opcje exportingu na 720p i w połowie wyszedł ten sam błąd. A jakość sami wiecie...
Nie po to nam kamerka sportowa z wyższą rozdzielczością aby marnować tak materiał, chodź i tak nie wymagam wiele bo końcowy materiał w zwykłym HD 1080p to nie jest wygórowane wymaganie.
Napisano 30 maj 2017 - 20:50
Cześć, szukam rozwiązania mojego problemu i natknąłem się na ten wątek. Próbuję zaimportować plik z filmem do gopro studio i wywala mi błąd i zamyka program, pomożecie?
Nazwa aplikacji powodującej błąd: GoPro Studio.exe, wersja: 0.0.0.0, sygnatura czasowa: 0x572be43a
Nazwa modułu powodującego błąd: libmfxhw32-s1.dll, wersja: 2.11.6.22, sygnatura czasowa: 0x4e021274
Kod wyjątku: 0xc000000d
Przesunięcie błędu: 0x0020f7fe
Identyfikator procesu powodującego błąd: 0x1f48
Godzina uruchomienia aplikacji powodującej błąd: 0x01d2d98550319b5a
Ścieżka aplikacji powodującej błąd: C:\Program Files (x86)\GoPro\tools\GoPro Studio.exe
Ścieżka modułu powodującego błąd: C:\Program Files (x86)\Common Files\Intel\Media SDK\s1\2.0\libmfxhw32-s1.dll
Identyfikator raportu: 9f8f85a5-4578-11e7-a862-ac72895cef2b