Trochę śmiechu, timelapsów, widoków krajobrazowych i tych z pod wody.
Całość nakręcona w 1080p 60fps.
YT zżera jakość ale co tam, na TV wygląda super (imho)
Zapraszam!
Chyba nie pierwszy film? Trzeba było dorzucić parę fotek z aparatu
Pamiątka na pewno wspaniała.
Pozdrawiam
Mój film pierwszy. Tydzień przed wyjazdem zdecydowałem się na GoPro i 2 dni przed wyjazdem przyszło (akcesoria były już 4 dni przed wyjazdem).
A nad tym filmem po prostu spędziłem dobre 11h i starałem się to dopracować jak najlepiej potrafiłem (jakąś tam wizję w głowie miałem jak to ma wyglądać choć nie do końca wyszło po mojemu)
GoPro studio to super programik dla początkujących (jak ja) bo montażu bałem się najbardziej, a tu okazuje się, że do takiej podstawy jak moja to banał i wystarczy trochę czasu i wyobraźni (mając oczywiście materiał z różnych ujęć). Jako grafik teraz żałuję, że gdy brałem 2 komplety pakietów Adobe jednego nie wziąłem filmowego (bo tam chyba też był Photoshop, z którym do czynienia mam na co dzień)
Docelowo sukcesywnie będę uczył się bardziej zaawansowanego programu (jeszcze nie wiem czy stajnia Adobe czy Sony) bo motywów z AfterEffectem jest mnóstwo
Pozdrawiam!
A ogólnie do filmu to kręcenie pierwszych dni mnie bawiły, bo byłem tak skupiony na kijku i śmiesznie się usztywniałam, a małżonka co chwile: "Artur spokojnie możesz się uśmiechnąć" (choć jak sama złapała pierwszy raz monopod to zrozumiała) - później był ubaw przy oglądaniu
Osobiście dumny jestem z momentu od 2:52 - 2:59, skoku do wody małżonki (pierwszy skok szedłem za nią (tu brakowało mi gimbala), drugi skok ustawiłem statyw na końcu pomostu na skałach), i timelapsa statku okrążającego wyspę (z niego najbardziej bo złamał się podczas próby przykręcenia do rurek ten uchwyt rowerowy i całe 45 minut kręciłem to z ręki - zblokowałem swoją rękę na rurce, bolało ale było warto )
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
SłowacjaNapisany przez jakub.bulla , 02 sie 2017 Słowacja, Wakacje, GoPro, 2017 |
|
|
|||
Teneryfa 2016Napisany przez jakub.bulla , 18 cze 2017 teneryfa, wakacje, gopro |
|
|
|||
Zakynthos - mój pierwszy filmNapisany przez kar18olcia , 21 maj 2017 gopro4, zakynthos, greece, gopro i 2 więcej |
|
|
|||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Pozostałe video →
GoPro: psie sporty - frisbee, agility :DyskusjaNapisany przez Natalia-dogsports , 19 lut 2017 GoPro, Psie Sporty, Agility i 4 więcej |
|
|
|||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Zdjęcia. TimeLapse →
Croatia timelaps :DyskusjaNapisany przez MIRO , 13 sty 2017 Croatia, Timelaps |
|
|