Jak gopro testuje nowe modele?
Rozpoczęty przez Priders , 25 lip 2015 19:05
Napisano 25 lipiec 2015 - 19:05
Hej!
Zastanawiało was kiedyś, jak gopro testuje/kręci materiały z nowej kamery przed jej wypuszczeniem ??
Ja chyba się domyślam. Ostatnio przeglądając instagram natrafilem na to oto zdjęcie:
Jak widać, jest to zdjęcie z koncertu który krecilo gopro do filmu promującego hero 4 i musieli jakoś zamaskować kamerę aby nikt się nie domyślił. Jak widać glowna bohaterka zdjęcia ma na sobie nowy model kamery specjalnie ukryty przed ciekawskimi.
Ciekawe czy zawsze tak postępują
Zastanawiało was kiedyś, jak gopro testuje/kręci materiały z nowej kamery przed jej wypuszczeniem ??
Ja chyba się domyślam. Ostatnio przeglądając instagram natrafilem na to oto zdjęcie:
Jak widać, jest to zdjęcie z koncertu który krecilo gopro do filmu promującego hero 4 i musieli jakoś zamaskować kamerę aby nikt się nie domyślił. Jak widać glowna bohaterka zdjęcia ma na sobie nowy model kamery specjalnie ukryty przed ciekawskimi.
Ciekawe czy zawsze tak postępują
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 25 lipiec 2015 - 20:45
Are you ready? - Luknij film promocyjny GP4
Zobacz sobie lepiej konto To gość który odpowiada praktycznie za większość głównych filmów od GP. Robi to bardzo dobrze. Nie oni pierwsi nie oni ostatni. Ostatnio miałem okazję bawić się taką zaklejoną zabawką.
Z GP4 był jeszcze taki motyw że wszyscy testerzy testowali ją w obudowach od GP3! By nie wzbudzać uwagi.