Szumy, szmery i jakość zdjęc w Silver
Rozpoczęty przez puszasty , 27 lip 2015 12:49
Napisano 20 grudzień 2015 - 22:45
Telefon ma stabilizację i jaśniejszy obiektyw pewnie, a te kamery do działania potrzebują światła dziennego czyli słońca i nie są przeznaczone do robienia zdjęć w restauracji tylko służą do kręcenia filmów np na śniegiem, w wodzie
To jest kamera sportowa która do prawidłowego działania potrzebuje dużo słońca! !!!!!!
Na tym dyskusja się kończy
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
To jest kamera sportowa która do prawidłowego działania potrzebuje dużo słońca! !!!!!!
Na tym dyskusja się kończy
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Napisano 20 grudzień 2015 - 22:49
Aha czyli wychodzi na to że lepiej sprzedać GoPro4silver i kupić 3+ bo tamta robiłem świetne zdjęcia w pochmurne dni i zero zamazania.
Swoją drogą sporo googlowałem dziś na ten temat i wiele osób ma podobny problem z 4silver i zamazanymi zdjęciami w ruchu (nawet mimo dobrego slońca).
Napisano 21 grudzień 2015 - 20:34
Ja rozumiem że to kamera do video. Chodzi mi tylko o to że używałem GoPro 3+ od znajomego wiele razy i przy biegu/ruchu/skoku było prawie zawsze zero rozmazania. M.in dlatego kupiłem 4silver. Ale na czwórcej rozmazuje co chwile mimo bardzo dobrego oświetlenia (np. na salce w przedszkolu). Dlatego się zawiodłem.
Napisano 28 grudzień 2015 - 14:54
Nawet dobre lustrzanki nie poradzą sobie z niektórymi zdjęciami w ruchu.
To tak jak by nagrywać timelaps z ręki i mieć pretensje że nie wyszło...
A jeśli chcesz już robić zdjęcia z ręki to zamiast bursta ustaw time laps i fotkę co 5 sek.
Ale najważniejsze i tak będzie światło!
Na YT jest pełno poradników.
Napisano 02 styczeń 2016 - 22:08
Nowy soft to jest koszmar. Mi kamera się na nim zawiesza przy próbie wejścia do ustawień daty, zawiesza się także przy dłuższym użytkowaniu. Sterowanie WiFi często nie działa. Wróciłem do firmware 2.0 i jest zdecydowanie lepiej. Jedyny mankament to ta nieszczęsna data ale to już reklamuje.
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →