Witam, czy ktoś wie może coś na temat tej kamerki Czy jest ona warta swojej ceny i czy możliwe jest znaleźienie jakiś filmików nagranych tą kamerką w necie?
Kamerka z bieronki od 30 lipca
Rozpoczęty przez pepe1400 , 31 lip 2015 08:22
Napisano 31 lipiec 2015 - 12:17
Właśnie wróciłem z wyżej wspomnianego sklepu Kamera była w zamkniętej gablocie, ale "co nie co" udało mi się zobaczyć. Akcesoria w zestawie są takie jak w SJ4000, tyle, że bez przyssawki i ładowarki samochodowej. Opakowanie bardziej przypomina to z GoPro, niż SJCam(na górze przezroczysta kopuła, pod którą jest plastikowa płytka z szybkozłączką w którą wpięta jest kamera w obudowie). A jeśli jestem przy opakowaniu to warto dodać, że prawie wszędzie są informacje o możliwości nagrywania FullHD(1080p), a nic nie ma o "frajmrejcie", nie ma także informacjii o niższych rozdzielczościach.... może się okazać, że jedyny tryb to FHD 15FPS Na dole opakowania jest wspomniane, że producent to MyPhone.....więc jeśli ta kamera jest taka jak ich telefony.....to ja bym się był jej dotknąć, żeby nie zepsuć
Dziękuje, za przeczytanie taj recenzji....już nie długo unboxing
Zapraszam https://www.youtube.com/user/thedarotv
Napisano 01 sierpień 2015 - 09:28
To jest filmik z tej kamery wydaje mi się ze nie jest źle. Kiedy chodzi o ilość klatek to przy 1080 jest podobnież 30kl.
Jak możesz to wrzuć do odpowiedniego działu surowe pliki. Ma opcjie jak w sj4000 detekcje ruchu, pętle oraz nagrywanie po podłączeniu do zasilania ?
Wróć do Pozostałe · Następny nieczytany temat →