Cześć!
Niedawno Feiyu wypusciło nowy model gimbala. Jest on mały, co pozwala zamontować go na ramieniu, kasku czy ręce.
Gimbal jest już dostępny w polsce w cenie 1499zł, do kupienia u Autoryzowaych Sprzedawców Detalicznych
Wideo:
Cześć!
Niedawno Feiyu wypusciło nowy model gimbala. Jest on mały, co pozwala zamontować go na ramieniu, kasku czy ręce.
Gimbal jest już dostępny w polsce w cenie 1499zł, do kupienia u Autoryzowaych Sprzedawców Detalicznych
Wideo:
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Czy ja wiem, cena kosmiczna jak za takie coś, szczególnie, że dotyka ceny kamery.
Przyznam się, że mi bardzo się podoba i jest uniwersalny, do wszystkiego się nadaje, bardzo podoba mi się noszenie na ramieniu, chodź wygląda się wtedy jak robot, ale świetna sprawa na wyprawy.
|
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
Stabilizator Feiyu Tech G4sNapisany przez nobi , 04 mar 2016 feiyu tech g4s, stabilizator i 3 więcej |
|
|
||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
zakopane :DyskusjaNapisany przez macix , 12 lut 2016 gimbal, zakopane, hero 4 i 1 więcej |
|
|
|||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
Zakopane- dwudniowy tripNapisany przez macix , 12 lut 2016 gimbal, hero4, zakopane i 1 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
Gimbal Z1 evolution ZhiYun - RECENZJANapisany przez Qczer , 06 sty 2016 gimbal, z1 evolution, ZhiYun i 2 więcej |
|
|
|||
|
Giełda → Sprzedam →
[SPRZEDAM] Gimbal / stabilizator Feiyu G4 + rurka gratisNapisany przez Adalbert , 21 paź 2015 gimbal, stabilizator, feiyu i 1 więcej |
|
|