Historia GoPro
Rozpoczęty przez mistrzCK , 24 sie 2015 18:03
Napisano 24 wrzesień 2015 - 21:17
Nie mam potrzeby wymieniać baterii jedną ręką!!! Po to mam dwie ręce żeby sobie radzić, jeżeli tak na nią narzekasz sprzedaj, problem się rozwiąże
A na poważnie ja nie mam zastrzeżeń do hero4, drugi raz bym kupił, do moich potrzeb jest idealna ot co
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
A na poważnie ja nie mam zastrzeżeń do hero4, drugi raz bym kupił, do moich potrzeb jest idealna ot co
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Napisano 25 wrzesień 2015 - 10:43
absurdalny? wymień w 4 baterie jedną ręką. jeśli używasz kamery do sportów, nie jest to absurd
pod wodą ? nie śmieszne
wszystkie są do kitu. Może spróbuj tego składaka blackwiev. wygląda całkiem sensownie na podzespołach sony.
http://kamerypov.pl/...view-hero1-r154
Pozdrawiam
Gdybym chciał wykorzystywać kamerkę tylko do rejestracji moto, czy nart, to chyba bym się na to zdecydował. Ale tam gdzie chcę ją wykorzystać potrzebne są najwyższe parametry 4k/ 30 120 klatek w pełnym HD. Niestety, nie ma na rynku niczego co byłoby mobilne i gwarantowało jakość poza 4black. Mam jeszcze chwilkę, by poczekać na Hero 5 ( chyba, że będzie to 4+ z niewielkimi zmianami, to wtedy kupię 4 ) Z tego co przeczytałem to wyłączenia zdarzają się przy rejestrowaniu w najwyższych parametrach przez długi czas. Nie przewiduję ujęć dłuższych niż 10 min ( i to w bardzo skrajnych przypadkach )
Napisano 25 wrzesień 2015 - 11:41
Co do premiery nowej kamery gopro nie wydaje się wam dziwne to co dzieje się teraz w autoryzowanych sklepach? Ceny pospadały, dostępność ograniczona, zupełnie tak samo jak rok temu przed premierą gopro 4. Mam nadzieje że już niebawem wszyscy ujrzymy nową wersję
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Napisano 25 wrzesień 2015 - 12:17
Problem się chyba nie rozwiąże jak sprzeda.... Spoglądałeś na ofertę sony (FRD-x1000v)?, a z hero 5/4+ to też zagadka kiedy wyjdzie.
Parametrami kamery bardzo podobne. Przy spadających cenach-Gopro daje lepszą. Sony ma ubogo w akcesoriach i brak zamienników- ceny powalają. "Filozofia" Hero bardziej mi odpowiada (wg mnie poprzez swój kształt lepiej ją dostosować do różnych miejsc mocowania ). Na razie czekam- myślę, że po wejściu 4+/5 cena spadnie jeszcze bardziej tak jak w przypadku 3+ ( którą jeszcze gdzieniegdzie można kupić )
Napisano 17 kwiecień 2016 - 18:09
Dobra robota z tą historią.Ja mam H2 od 3 lat i nie narzekam. Kamerkę używam rejestrowania wędkowania i ujęć podwodnych.Dali plamę z oryginalną obudową,ale poprawili dodatkową Dive Housing,Zasłania trochę wyświetlacz i trzeba było dodatkowo wydać PLN-y.
Chciałem kupić dodatkową kamerę tylko do ujęć podwodnych,już prawie kupiłem H3+,ale zdecydowałem się na drugą H2. Widzę,że dobry wybór
Napisano 18 kwiecień 2016 - 17:50
Piękna historia. Osobiście nie używam GoPro lecz innej kamery, ale czytając problemy jakie występują w H4 to chyba wolałbym H3/H3+. Helikopter można obejść podkładając muzykę ale co jak chcesz mieć oryginalny dźwięk a korzystasz z wifi (po to jest aby z niego korzystać). Przy takiej cenie H4 taki mankament nie powinien mieć miejsca moim zdaniem jak również przegrywanie się kamery, a jeżeli to jest cecha a nie wada to powinna być ujęta w specyfikacji, np przy nagrywaniu 1080 120fps maksymalna czas nagrania 20 min. Takie moje zdanie.
Wysłane z Sony Xperia Z3 za pomocą Tapatalka
Wysłane z Sony Xperia Z3 za pomocą Tapatalka
- jacqu1916 lubi to
Mój kanał na