cos powaliłem z ładowaniem, Batttery podpiety pod kamerę,kabelek USM do Packa i kompa. Battery sie naładował . Bateria w kamerce częściowo. Czy nie pierwsza ładuje sie bateria , a potem Battery? Za wczesie rozłaczyłem ładowanie?
Battery BacPac czy kilka baterii [Hero3] ?
Rozpoczęty przez Qula , 31 maj 2013 20:48
Napisano 21 maj 2014 - 07:51
Bacpack musisz mieć, po pierwsze nie męczysz się co chwile kontrolą ile baterii ci zostało i ze trzeba wymienić. Nad wodą zapominasz o wymianie a tak z dodatkowym packiem nagrasz ponad 3h. Sprawdź moje testy baterii. Wysłane z mojego HTC One dual sim przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 22 maj 2014 - 15:54
Nikt mi niestety nie odpowiedział, strona przeminęła i chyba "Sebastian" nie zauważył więc zapytam ponownie czy jest jakaś różnica przy ładowaniu baterii czy jest rozładowana do końca czy nie? Nie popsuje żywotności baterii gdy będę chciał naładować ją a będzie jeszcze np 1 kreska?
Napisano 05 czerwiec 2014 - 05:27
Ja nabyłem około miesiąc temu bacpaca od tego sprzedającego
Cena dobra biarąc pod uwagę że w zestawie jest obudowa jak testowałem 1080/30 klatek wykrecilem 3h bez 2min więc nieźle moim zdaniem zastanawiam się nad zakupem kolejnego bo mam kartę 64giga i dodatkowe nie oryginalne 2 aku ale z bacpackiem wygodniej nie filmuje non stop ale do tej pory nic mi sie nie zawieszalo jak filmowalem z bacpackiem na monster z tour w Łodzi nagrałem całe show i nie rozladowalem zestawu bateria + bacpac
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Cena dobra biarąc pod uwagę że w zestawie jest obudowa jak testowałem 1080/30 klatek wykrecilem 3h bez 2min więc nieźle moim zdaniem zastanawiam się nad zakupem kolejnego bo mam kartę 64giga i dodatkowe nie oryginalne 2 aku ale z bacpackiem wygodniej nie filmuje non stop ale do tej pory nic mi sie nie zawieszalo jak filmowalem z bacpackiem na monster z tour w Łodzi nagrałem całe show i nie rozladowalem zestawu bateria + bacpac
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Napisano 16 lipiec 2014 - 16:04
Ja zauważyłem, że uzywając samego aku w gopro i doprowadzając go do jednej kreski lub poniżej, po założeniu naładowanego baspac'a kamerka nie czerpie z niego energii bezpośrednio a jedynie transferuje energię z bacpac'a do baterii w kamerce. Po pewnym czasie miałem pusty pacpac i prawie pełną baterię w kamerce.
GoPro 3 Black, SD 64GB, Battery BacPac, LCD BacPac, Steadicam Smoothee