Chciałam dzisiaj nagrać kilka krótkich materiałów, ale zanim się za to zabrałam połączyłam się przez wifi z kamerą, żeby zobaczyć sobie na ekranie telefonu podgląd kadru. Po odpaleniu appki GoPro wyskoczyło pytanie, czy chcę zaktualizować oprogramowanie, więc długo się nad tym nie zastanawiając wybrałam "ok". Kamera dość długo miała mrugający napis "updating", zaniepokoiło mnie to, więc zgodnie z radami znalezionymi w sieci wyjęłam akumulator. Po włożeniu go kamera nadal zachowywała się tak, jak wcześniej, ale niedługo potem wreszcie ujrzałam "update complete" . Wszystko wydawało się być w porządku, dopóki nie usiadłam do komputera by zgrać pliki :/. Na kilka filmów i zdjęć, udało się zgrać tylko 2 filmy. Przy pozostałych plikach wyskakuje błąd:
Błąd kopiowania pliku lub folderu
Operacja We/Wy została przerwana z powodu zakończenia wątku lub żądania aplikacji.
Co zrobić w takiej sytuacji? Przywrócić jakoś stare oprogramowanie?
Dodam, że kamera to 3+ BE, wcześniej miała oprogramowanie 3.0 a po aktualizacji 03.03
19.12.15
Usunęłam wszystkie pliki z kamery, nagrałam nowy materiał, teraz w ogóle nie wyświetla się on w folderze po podłączeniu kamery do komputera .