nobi, dnia 10 Sty 2016 - 13:39, napisał: 
Też kilka dni temu dorwałem tą apkę lecz przed lotem nie zrobiłem "check in" gdyż tam jest wymagana rejestracja i nydyrydy tego wysłać, nie miałem czasu by czytać więcej odnośnie tej rejestracji to i ją zlałem ;]
Te wszystkie nagonki to nie dla nas Panowie, czy ktoś z Was lata nad domem sąsiada bo chce coś zobaczyć? Profesjonaliści nawet nie myślą o czymś takim, tu się rozchodzi by taki Grzesio lat 7 czy 19 czy 25 dostaje pierwszy raz dronika do łapki i myśli kurde fajny resorak zdalnie sterowany, a jeszcze może latać i w dodatku podpatrzeć co robi sąsiad. Wy Panowie też byście sobie tego nie życzyli by ten Grzesio do Was przyleciał....
Jasne że chodzi o ludzi z przedrostkiem amator a nie pro. Ci co robią to na zlecenie , "zawodowo" biorą kasę nie będą się narażać na utratę dobrej kasy (bo jest to dobra kasa jak się człowiek ustawi) takim podglądaniem sąsiadki jak się opala czy coś. Osobiście jeśli ktoś leci tak jak ostatnio latał gość inspire 1 nad moją okolicą i doleciał do mojego domu spoko bo widziałem że jest około 70-80m nad nami więc nie poszaleje z podglądem poza tym nie mam nic do ukrycia w chwili obecnej na terenie więc looz. Chyba że takie loty będą robione co 5-10 min w ciągu dnia to będę z tym walczył miotłą
Trzeba robić swoje ci co mieszkają w ujowym położeniu (duże miasta, lotniska , itd) mają problem ja się o to nie martwię bo do najbliższego lotniska czy aeroklubu mam jakieś 80-90 km i na mapach PAŻP się nie łapię w żadną strefę więc spoko. Myśleć , latać , obserwować temat cała filozofia tego sportu.