Witam. Mam problem ze swoją kamerką, mianowicie kiedy ją włączam to po około sekundzie się wyłącza i tak około 3-4 razy zanim zacznie normalnie (powiedzmy) działać. Ostatnio byłem na lodowisku, ponagrywałem około 15 minut (wczesniej włączałem ją a ona się wyłączała) i po około 45ciu minutach chciałem znowu ponagrywać i już się nie chciała włączyć. Miałem dwie baterie, obie naładowane bo zanim dojechałem do lodowiska to ładowałem dopóki się zielona lampka nie zapaliła. Próbowałem z obydwoma bateriami, z kartą i bez i się nie włączała. Chciałem ją oddac na gwarancje (kupiłem od kolegi, a on w Medi Maxie w Niemczech, gwarancja jeszcze jest ważna) ale w sklepie włączył ją jakiś tam sprzedawca, wyłączyła się ale po tym już normalnie włączał i wyłączał i 'niby' działała normalnie. Powiedział mi, że może byc to spowodowane moją kartą do kamerki (SanDisk Extreme 64GB,10 klasy) ale wczesniej nie miałem takiego problemu. Ostatnio przymocowałem kamerkę do auta (na zewnątrz), chwilke ponagrywałem, a potem nie chciała się włączyć chociaż wkładałem świeżo naładowaną i też nie chciała się włączyć. W obydwóch przypadkach temperatura wynosiła około -7/-5 stopni ale myslę, że nie jest to aż tak ekstremalnie niska temperatura dla tej kamerki. Dodam, że robiłem update przed tym wszystkim. Czym to wszystko może być spowodowane? Czy GP3+be ma problemy w tak niskiej temperaturze czy jak?
Pozdrawiam i czekam na tresciwą odpowiedz, ktora rozwieje wszystkie moje wątpliwości