Gimbal G4S problem
Rozpoczęty przez Marcino , 18 lut 2016 10:08
Napisano 18 luty 2016 - 15:01
Jaka granica koncowa przeciez to jest 360 , gosc moze mysli, ze odpuscisz. Powiedzial Ci to chyba posrednik, a nie producent czyli Feiu Tech? Oddaj na gwarancje i zapodaj linka gdzie kupiles tego gimbala.
edit; w komentarzach z youtube, widze ze jeden z kupujacych z tym samym problemem kupil go na allegro, czyli prawdopodobnie wyglada to tak, ze Ci ludzie kupuja na aliexpress za okolo 1000zl, a pozniej Ty kupujesz od nich za 1350zl ;p
Napisano 18 luty 2016 - 15:46
Podalem link do oficjalnego sklepu, bedziesz mial bezposredni kontakt jesli cos bedzie nie tak. Nie wiem skad oni kupili, ale wiem ze ja bym kupil od oficjalnego sklepu, ktory mi wymieni sprzet na nowy jak cos bedzie nie tak lub go naprawi, zamiast sciemniac.
Napisano 19 luty 2016 - 06:22
Ponizej odpowiedz od producenta co wy na to ?
Dear Sir/Madam
this is Jitter on the shaft
in Lock mode, roll remains horizontal.
Horizontal rollers maintain absolute level over time would not have this problem.
If the change in the horizontal axis is not horizontal roller case (as shown), and after changing axis, re-detection sensor, automatic level head, the head will shake.
Best regards
Feiyu Team
Dear Sir/Madam
this is Jitter on the shaft
in Lock mode, roll remains horizontal.
Horizontal rollers maintain absolute level over time would not have this problem.
If the change in the horizontal axis is not horizontal roller case (as shown), and after changing axis, re-detection sensor, automatic level head, the head will shake.
Best regards
Feiyu Team
Napisano 22 luty 2016 - 12:09
Ja wysłałem do typa z [email protected] swojego gimbala. 写道 Rose
Padł kabel, dosłali mi do samodzielnej wymiany.
Podczas wymiany padła synchronizacja. Silnik dokręciłem nie w tą stronę i rozkalibrowała się maszyna.
Wysłałem 5 lutego, z tego co widzę paczka ma być u mnie z powrotem 25 lutego.
Mega pozytywne wrażenie i bardzo dobry kontakt.
Wysyłka 0,5 kg i poszła listem za 26 zł.
Pozdrawiam
Napisano 24 luty 2016 - 11:05
Testowalem gimbale g4s w innych sklepach nic nie drga wszystko dziala jak nalezy a i znajomi maja g4s i ponizej film ze dziala dobrze od kolegi , a moj czasem dzialal dobrze a czasem jak wyzej film przedstawia. Jest w sklepie gdzie kupilem .... W sobote jade zobaczyc bo .... Dam znac czy firma sprzedajaca dala rade .....
Film kolegi
Film kolegi