Napisałem do support'u Feiyu i dziś otrzymałem taką odpowiedź:
"Dear Sir
Napisałem do support'u Feiyu i dziś otrzymałem taką odpowiedź:
"Dear Sir
Jak to często bywa na Forum, oszołomy i ludzie z problemami.
Mianowicie : jadąc Ferari po łące z prędkością 30 km/h na 4 biegu szarpie i się dusi.
Tak właśnie przedstawiane jest problem przez wiele osób w tym wątku.
..
1. Kręcąc filmy bo chyba taki jest cel używamy najczęściej w 90% podstawowego trybu ( dioda miga ), a kamerę prowadzimy podążając za obiektem a ie kręcimy rękojeścią jak byśmy chcieli się odganiać od komarów.
2. Teksty "z zagranicy", "podróbki", zły sprzedawca też są nieco śmieszne bo to nie koszulka Polo z logo rodem z USA, tylko marka chińska ( i tu pytanie kto miałby podrabiać zaawansowany chiński produkt, a jak za trudne to inne pytanie za ile można podrobić chińczyka ? )
3. Ale dla tych co uważają sprzęt za felerny polecam zatrudnić operatora zawodowego, bo sam gimbal G4s naprawdę daje fajny materiał wideo , a jeśli jako gadżet sienie spełnia i drga to lepiej zwrócić i nie zabierać się za kręcenie filmów, i pisać te farmazony.
Mój kanał na
Obejrzałem na kompie i faktycznie cos na drugim planie drży, lecz są to jak dla mnie małe drgania, co nie zmienia faktu że coś jest nie tak.Nie wiem czy nerwica czy nie, o to by trzeba zapytać lekarza haha, ale oglądając twoj film na fonie nic nie zauważyłem, jutro obejrzę go sobie na kompie to dam znać jak to wygląda, a nawiasem mówiąc fajne "pieseły"😀
Wysłane z Sony Xperia Z3 za pomocą Tapatalka
Mój kanał na