GoPro Hero - Tanie akcesoria
Rozpoczęty przez kubagaz , 22 sty 2013 13:56
Napisano 22 styczeń 2013 - 16:51
Miałem małe opóźnienie z zamawianiem. Właśnie kupiłem ten zestaw z przesyłka kurierem więc jak dobrze pójdzie w czwartek będzie. W sobote jade na narty i tam na pewno mocowania dostaną w gość. Swoją drogą ostatnio walnąłem kaskiem z mocowaniem i odpadło (odkleiło się) oryginalne, może dlatego że był duży mróz, bo odeszło od kasku idealnie. Wspominałem też o akumulatorze, to też już leci do mnie ;d
Napisano 24 styczeń 2013 - 11:57
fajny ten zestaw, zamówiłem i przy okazji znalazłem w ich ofercie monopod teleskopowy (170cm a po złożeniu 54cm)
szukałem czegos podobnego od dłuższego czasu a o sklepach z takim sprzętem nie pomyslałem
no i mini statyw tez się przyda, wiele mozliwości mocowania
szukałem czegos podobnego od dłuższego czasu a o sklepach z takim sprzętem nie pomyslałem
no i mini statyw tez się przyda, wiele mozliwości mocowania
Napisano 24 styczeń 2013 - 13:17
Ja zamawiałem tu . Przesyłka super szybka, już mam. Mocowania bardzo fajne. Przylepce takie same jak od gopro. Może jakość plastików troche gorsza, ale wszystko zapakowane w ładne pudełeczko, mocowanie na rury i na opaske, bardzo fajne, a wszystko w takiej cenie. Jak się nie rozleci na wyjeździe to już w ogóle będzie super. Póki co, polecam. Chińska bateria się ładuje więc zobaczymy co i jak.
Napisano 10 luty 2013 - 22:34
Na szybko: wiekszosc zestawu rzeczywiscie solidna - malo odbiega jakoscia od oryginalnych - min. handlebar mount, flat/curved, lecz mocowanie paskami TO TRAGEDIA - paski do wyrzucenia - nie wiem jak z rzepem, ale to PO PROSTU TRAGEDIA. Dokupie jakis porzadny rzep - moze wtedy da sie zamocowac na rece czy tez glowie... Obecnie to jakas tragedia i chlam do wyrzucenia. Jak za te kase - polecam. Moze zrobie jakies wideo ukazujace mocowania jak ktos bedzie zainteresowany
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 18 luty 2013 - 23:04
Mam takie pytanko trochę z innej beczki: macie może jakieś sposoby, żeby poradzić sobie z niestabilnym monopodem teleskopowym? Tzn. wygląda to tak, że kiedy jest na maksa wyciągnięty, po prostu się obraca, bo jest chyba luźny w niektórych miejscach. Oczywiście jest to monopod Made in China Jak sobie z tym poradzić?
Napisano 20 luty 2013 - 11:59
Mam takie pytanko trochę z innej beczki: macie może jakieś sposoby, żeby poradzić sobie z niestabilnym monopodem teleskopowym? Tzn. wygląda to tak, że kiedy jest na maksa wyciągnięty, po prostu się obraca, bo jest chyba luźny w niektórych miejscach. Oczywiście jest to monopod Made in China Jak sobie z tym poradzić?
ale jaki konkretnie? Xsories u-shot też pewnie jest mejd in czajna...