GoPro Hero - Tanie akcesoria
Rozpoczęty przez kubagaz , 22 sty 2013 13:56
Napisano 06 maj 2013 - 19:34
Przepraszam za post pod postem, ale jak wyedytuje poprzedni, to nikt tego nie zauważy.
Dostałem zestaw zamienników. Jakość jest bardzo zbliżona do oryginałów. Przyssawka mam wrażenie, że troche słabiej się "przysysa" niż w oryginale, a podstawowy zatrzask (ten co się wszystkim łamie) wchodzi odrobinę luźniej. Poza tym, wszystko super. Także polecam!
Dostałem zestaw zamienników. Jakość jest bardzo zbliżona do oryginałów. Przyssawka mam wrażenie, że troche słabiej się "przysysa" niż w oryginale, a podstawowy zatrzask (ten co się wszystkim łamie) wchodzi odrobinę luźniej. Poza tym, wszystko super. Także polecam!
Napisano 07 maj 2013 - 13:42
Testowałem uchwyt od roweru - szczerze mogę polecić! Mam go zresztą obecnie zamontowanego praktycznie na stałe. Trochę mi się upierniczył ale umieściłem go nie co nie umiejętnie na resorze i takie są tego efekty! Powiem tak warto a przy okazji jeszcze parę ładnych złotych jest w kieszeni
Napisano 07 maj 2013 - 14:04
Ja testowałem przyssawke na zbiorniku motocykla. Trzeba go dobrze umiejscowić, bo wystarcza mała nierówność i uchwyt nie łapie. Do tego, pomimo mocnego skręcenia wszystkich złączek, obraz ma tendencje do "telepania". Ale to zapewne wina mojego singla
Co do uchwytu na rower, to też dzisiaj go testowałem i sam uchwyt jest spoko, ale śruby na przedłużkach słabo łapią i nie mogłem utrzymać poziomu w kamerze.
Co do uchwytu na rower, to też dzisiaj go testowałem i sam uchwyt jest spoko, ale śruby na przedłużkach słabo łapią i nie mogłem utrzymać poziomu w kamerze.
Napisano 09 maj 2013 - 18:19
Ja testowałem uchwyt na rower i pękł w czasie pierwszej jazdy, całe szczęście kamera była dodatkowo zabezpieczona. Potwierdzam też, że skręcane ramiona pozostają ruchome mimo mocnego dokręcania. W oryginałach złączki są lepiej spasowane.Testowałem uchwyt od roweru - szczerze mogę polecić! Mam go zresztą obecnie zamontowanego praktycznie na stałe. Trochę mi się upierniczył ale umieściłem go nie co nie umiejętnie na resorze i takie są tego efekty! Powiem tak warto a przy okazji jeszcze parę ładnych złotych jest w kieszeni
Napisano 11 maj 2013 - 10:52
ja od jakiegoś czasu używam tego zestawu: i mogę polecić, przedłużki wizualnie nie do odróżnienia od oryginalnych, czasem używam wielu i trzymają dość pewnie - czasem coś minimalnie się ruszy ale mam dopięty battery bacpack więc kamerka jest cięższa. Adapter do rurek trzyma w miarę dobrze, ale jest raczej tylko na kierownicę roweru - do ramy, sztycy, mostka itp nie ma jak zamocować ze względu na niewielką średnicę tego mocowania i ostatecznie kombinuję jakieś swoje mocowania rowerowe