Witam!Dzisiaj zauważyłem że w mojej obuwie (chodzi o gopro hero 4 silver) na klapce w miejscach gdzie drut łączy się z obudową z jednej i drugiej strony jest pęknięcie, czy to każdy tak ma? Chciałbym tylko zaznaczyć że gopro mi nawet nigdy nie spadło i jest dokładnie myte po każdym wejściu do morza itp.(chociaż sama obudowa uległa na dziwny sposób do którego nie mogę dojść uszkodzeniu ,a dbałem lepiej niż jak o dziewczynę).
Dziękuję za pomoc ☺
P.S
Kupię obudowę do gopro hero 4 może być używana byle sprawna i w dobrym stanie.
Uszkodzenie obudowy
Rozpoczęty przez Hero 4 , 17 sie 2016 22:52
Obudowa Pęknięcie Gopro Dziwne pęknięcie Zepsuta obudowa Pęknięta obudowa Gopro hero 4 silver
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Obudowa, Pęknięcie, Gopro, Dziwne pęknięcie, Zepsuta obudowa, Pęknięta obudowa, Gopro hero 4 silver
|
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
SłowacjaNapisany przez jakub.bulla , 02 sie 2017 Słowacja, Wakacje, GoPro, 2017 |
|
|
||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
Teneryfa 2016Napisany przez jakub.bulla , 18 cze 2017 teneryfa, wakacje, gopro |
|
|
|||
Start... → Co kupić ? →
Kamera + gimbal do trekkingu i wspinaczkiNapisany przez Pixeloza.pl , 17 cze 2017 gopro, gimbal, trekking, trek i 2 więcej |
|
|
|||
Sony Action Cam → Akcesoria → Akcesoria →
Statyw i Selfie stick w jednym?Napisany przez Szakal , 24 maj 2017 Statyw, Selfie stick, GoPro, Sony i 3 więcej |
|
|
|||
Giełda → Sprzedam →
[S]Nowy Gopro bacpac zamienik 1100mAh 60zł/sztNapisany przez Firewall , 21 maj 2017 bacpac, gopro, gopro bacpac i 1 więcej |
|
|