Pisz do Drifta
Napisałem jakiś czas temu,
nie trudno się domyślić odpowiedź nie przyszła.
Cóż, poczekamy zobaczymy
Pozdro ![]()

Dziś dotarły, także wreszcie mamy dłluuuuuugo wyczekiwane kamery DRIFT GHOST 4K ![]()
Pierwsze wrażenia są bardzo dobre - pudełko jest bardzo zgrabne (drobnostka, ale zawsze), kamerka dobrze wykonana i przede wszystkim MALEŃKA, plastik miły w dotyku, przyciski chodzą dobrze, aplikacja Wi-Fi działa nam obecnie bez zarzutu. Obrazek w pierwszych testach wyszedł praktycznie jak w HERO5 BLACK, skąd GHOST 4K ma sensor.
- ciekawa alternatywa - sprawdź!
- oficjalny FB - zapraszamy!

Nie powinno się mówić słowa "nigdy" i "na pewno".... ale nigdy więcej nie kupię żadnej kamery od drift, kupiłem rok temu ghost s, w jednym z popularnych sklepów w Warszawie zajmującym się właśnie kamerami sportowymi, sprzedawca mi polecił tą kamerę, oczywiście och ach i w ogóle, że kamera prawie 3 godziny trzyma... jasne, w dodatku ta jakość filmu, pikkseloza i rozmazany obraz już przy niewielkiej prędkości.
I jeszcze te komunikaty, że niby karta pamięci jest za wolna.. Jednym słowem żal, kamera co kosztowała 1100zł rok temu. Chińska xiaomi yi jest o wiele lepsza od tego ghosta s. Porażka, nie polecam nikomu. Nie polecam.
Obrazek w pierwszych testach wyszedł praktycznie jak w HERO5 BLACK
co to znaczy prawie? Zapewne znowu naciągane wszystko...

Tia... Rozmowa jak ze ścianą... Promocja w Polsce niewidoczna. Chyba się spóźnili, żeby wystartować o te kilka miesięcy przed YI4K+, które zgarnie teraz pewnie spory kawałek tej części rynku.
Trochę żałuję, że sprzedałem pół roku temu Ghosta S wierząc, że za chwilę od ręki kupię Ghosta 4K. Dzisiaj jestem bez kamery i szukam czegoś nowego, ale raczej już do Drifta teraz nie wrócę. Szkoda.

Problem jest ciut z goła inny! Dostępność chipów Ambareli H2! GoPro w Hero 5 pierwotnie miało mieć ten chip jednak fizycznie był dostępny tuż po premierze. Dlatego Yi 4k+ ma ten chip. I pod względem technologicznym jest najmocniejszą kamerką na rynku. Czekam na Sony i Yi HD Action. O Hero 6 jest nie wspomnę bo premiera najwcześniej we wrześniu.
Drift powiedzmy "ok" ale premiera powinna być rok temu ![]()