Pisz do Drifta
Napisałem jakiś czas temu,
nie trudno się domyślić odpowiedź nie przyszła.
Cóż, poczekamy zobaczymy
Pozdro
Dziś dotarły, także wreszcie mamy dłluuuuuugo wyczekiwane kamery DRIFT GHOST 4K
Pierwsze wrażenia są bardzo dobre - pudełko jest bardzo zgrabne (drobnostka, ale zawsze), kamerka dobrze wykonana i przede wszystkim MALEŃKA, plastik miły w dotyku, przyciski chodzą dobrze, aplikacja Wi-Fi działa nam obecnie bez zarzutu. Obrazek w pierwszych testach wyszedł praktycznie jak w HERO5 BLACK, skąd GHOST 4K ma sensor.
- ciekawa alternatywa - sprawdź!
- oficjalny FB - zapraszamy!
Nie powinno się mówić słowa "nigdy" i "na pewno".... ale nigdy więcej nie kupię żadnej kamery od drift, kupiłem rok temu ghost s, w jednym z popularnych sklepów w Warszawie zajmującym się właśnie kamerami sportowymi, sprzedawca mi polecił tą kamerę, oczywiście och ach i w ogóle, że kamera prawie 3 godziny trzyma... jasne, w dodatku ta jakość filmu, pikkseloza i rozmazany obraz już przy niewielkiej prędkości.
I jeszcze te komunikaty, że niby karta pamięci jest za wolna.. Jednym słowem żal, kamera co kosztowała 1100zł rok temu. Chińska xiaomi yi jest o wiele lepsza od tego ghosta s. Porażka, nie polecam nikomu. Nie polecam.
Obrazek w pierwszych testach wyszedł praktycznie jak w HERO5 BLACK
co to znaczy prawie? Zapewne znowu naciągane wszystko...
Tia... Rozmowa jak ze ścianą... Promocja w Polsce niewidoczna. Chyba się spóźnili, żeby wystartować o te kilka miesięcy przed YI4K+, które zgarnie teraz pewnie spory kawałek tej części rynku.
Trochę żałuję, że sprzedałem pół roku temu Ghosta S wierząc, że za chwilę od ręki kupię Ghosta 4K. Dzisiaj jestem bez kamery i szukam czegoś nowego, ale raczej już do Drifta teraz nie wrócę. Szkoda.
Problem jest ciut z goła inny! Dostępność chipów Ambareli H2! GoPro w Hero 5 pierwotnie miało mieć ten chip jednak fizycznie był dostępny tuż po premierze. Dlatego Yi 4k+ ma ten chip. I pod względem technologicznym jest najmocniejszą kamerką na rynku. Czekam na Sony i Yi HD Action. O Hero 6 jest nie wspomnę bo premiera najwcześniej we wrześniu.
Drift powiedzmy "ok" ale premiera powinna być rok temu