Film z wypadu w góry. Szlak: Dolina Roztoki -> Dolina Pięciu Stawów Polskich -> Świstówka Roztocka -> Morskie Oko
Przyjemne nagranie ale jakość strasznie słaba, nie wiem czy programu czy youtuba.
Pewnie obie rzeczy bo i przy renderze problem i na pewno youtube też trochę kaszy dodał. Do tego dużo ujęć kadrowanych i to też trochę z jakości schodzi.
Też nad tym ubolewam
Trochę? Ja mam swoje nagrania i na TV wyglądają rewelacyjnie, niestety Twoje wyglądają bardzo słabo. Trzeba chyba sprawdzić co się dzieje na wyjściu z programu do obróbki, bo po to się kupuje dobrą kamerę, żeby mieć rewelacyjną jakość a tak psuje to oglądanie.
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
Orla Perc 2017 zwiastun :DyskusjaNapisany przez MIRO , 08 wrz 2017 Tatry, Orla Perć |
|
|
|||
Giełda → Sprzedam →
GoPro 3 Way - monopod, stick, tripod, grip - NOWYNapisany przez kryszako , 18 sie 2017 gopro, 3way, monopod, stick i 2 więcej |
|
|
|||
SłowacjaNapisany przez jakub.bulla , 02 sie 2017 Słowacja, Wakacje, GoPro, 2017 |
|
|
|||
Teneryfa 2016Napisany przez jakub.bulla , 18 cze 2017 teneryfa, wakacje, gopro |
|
|
|||
Start... → Co kupić ? →
Kamera + gimbal do trekkingu i wspinaczkiNapisany przez Pixeloza.pl , 17 cze 2017 gopro, gimbal, trekking, trek i 2 więcej |
|
|