Jestem nowym posiadaczem go pro 3 silver, wszystko smiga fajnie tylko chce filmik poskladac z kilku i nie wiem w jakim programie to zrobic. Najlepiej program do obrobki mp4 aby nie trzeba bylk konwertowac
Jaki program
Rozpoczęty przez hischnik , 01 lip 2013 18:48
Napisano 01 lipiec 2013 - 19:45
Zajrzyj do dzialu: "Edycja video. Sprzęt oraz oprogramowanie." tam troche tego jest i powinienes wybrac jakis program co Ci przypasuje bo raczej kazdy ma swoje preferencje i jednemu moze pasowac np Sony vegas a drugiemu adobe premiere.
Rybka lubi plywac! C&R
Napisano 01 lipiec 2013 - 22:11
Adobe Premiere CS6Jestem nowym posiadaczem go pro 3 silver, wszystko smiga fajnie tylko chce filmik poskladac z kilku i nie wiem w jakim programie to zrobic. Najlepiej program do obrobki mp4 aby nie trzeba bylk konwertowac
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Guest__*
Napisano 02 lipiec 2013 - 06:52
Jestem nowym posiadaczem go pro 3 silver, wszystko smiga fajnie tylko chce filmik poskladac z kilku i nie wiem w jakim programie to zrobic. Najlepiej program do obrobki mp4 aby nie trzeba bylk konwertowac
Ja polecam Ci Magix Video Pro X5. Jako jedyny obecnie obsługuje 48 kl/s, jeśli oczywiście nagrywasz w takim trybie. Oczywiście wszystkie inne tryby też obsługuje. Chodzi szybciej niż Premiere, ma mniejsze wymagania, jest intuicyjny i ma spore możliwości.
Napisano 02 lipiec 2013 - 08:31
Nie mam zapewne tyle doswiadczenia jak koledzy powyzej dlatego zaczynalem od CineForm Studio nastepnie postanowilem przejsc na cos troszeczke bardziej zaawansowanego i probowalem swoch sil na Adobe Element w polskiej wresji co napewno ulatwia nauke na poczatku. Teraz juz powoli mysle zeby jednak przejsc jeszcze troche wyzej na Adobe Premiere Pro albo MAGIX Video Pro
Rybka lubi plywac! C&R
Wróć do Dyskusje ogólne o postprodukcji · Następny nieczytany temat →