Siemanko, obrabiam wlasnie film z wyjazdu w GoPro studio i mam taki problem, ze jak dodaje do niego time lapsa to zaczyna przycinac, chcialem wyslac filmik z widocznym problemem, ale pokazuje mi, ze nie mam uprawnien. Moge wyslac na maila. Drugi problem jest taki, ze jak chce zrobic konwersje zdjecia to wyskakuja blad programu i sie wylacza, co teraz ?
Time Lapse w GoPro Studio i drugi problem
Rozpoczęty przez Domin199 , 29 gru 2016 00:50
Napisano 03 styczeń 2017 - 19:08
Procesor i5 6300HQ na win10
Z time lapse poradziłem sobie tak, ze po zapisaniu filmu juz jest idealnie, a z tymi zdjęciami to zainstalowałem jeszcze raz starsza wersje i robi mi ze wszystkich zdjeć z folderu film, można wstawić jakoś pojedyncze zdjęcia czy jedyny sposób to wycinanie zdjeć z tego ,,filmu,,
Z time lapse poradziłem sobie tak, ze po zapisaniu filmu juz jest idealnie, a z tymi zdjęciami to zainstalowałem jeszcze raz starsza wersje i robi mi ze wszystkich zdjeć z folderu film, można wstawić jakoś pojedyncze zdjęcia czy jedyny sposób to wycinanie zdjeć z tego ,,filmu,,
Napisano 04 styczeń 2017 - 11:17
Procesor i5 6300HQ na win10
oczywiście, w sekcji view & trim importujesz pojedyncze zdjęcie,w advenced settings zmieniasz wielkosc obrazu na 1080p, szybkość na na przyklad 2sec/frame - wtedy zdjecie bedzie "trwało" 2 sekundy i nastepnie add clip to conversion i convert. A dalej sobie chyba poradzisz. oczywiscie szybkosc potem tez mozna zmienic w zakladce video controls. w sekcji "edit" programu. A jak chcesz zrobic tak,zeby podczas trwania pokazu tego zdjecia zmieniala sie perspektywa, kamera przesuwala sie powoli z lewej na prawą lub zdjęcie się powiekszało, to niestety sony vegas albo inny bardziej zaawansowany program.