Mam problem z gopro hero5 black i pilotem smart remote.Niby wszystko jest ok,ale jak robię zdjęcie pilotem to raz jest ok,a po następnych zdjęciach załącza się tryb robienia kilku zdjęć i tak jest non stop.Czy może się ktoś coś wypowiedzieć czy miał ktoś podobny przypadek?Gopro jest na bank w trybie single photo,a nie w trybie brust.Jak robię zdjęcia przez samo gopro to jest ok,a jak z pilotem to cały czas to samo pierwsze zdjęcie ok,a później robi za którymś zdjęciem kilka naraz .Z góry dziękuje za pomoc.na załączniku jest wzmianka,że jak za długo się przytrzyma przycisk robienia zdjęcia to będzie przechodziło w zdjęcia seryjne,a ja juz wszystkiego próbowałem.Naciskana bardzo krótko lub dłużej.Chodzi mi dokładnie o to,że po zrobieniu pierwszego zdjęcia chce zrobić następne i odstęp czasu między tymi zdjęciami jest nawet 10-15 sec i gopro zaczyna robić zdjęcia seryjne...naprawdę jest to bardzo irytujące i nie wiem w czym jest problem czy z pilotem czy z oprogramowaniem gopro...
Dziś chciałem się trochę pobawić gopro i dzisiaj już non stop robi zdjęcia seryjne,nawet pierwsze i nawet dzisiaj nie mogłem zatrzymać robienia tych zdjęć..Masakra jakaś dosłownie.Czy wysyłać pilota do serwisu?
Załączone pliki
Użytkownik adam1984 edytował ten post 06 styczeń 2017 - 16:54