Witam, mam prośbę do właścicieli mikrofonu Seramonic go mic - czy moglibyscie sprawdzic czy u Was ten mikrofon po podłączeniu do gopro siedzi stabilnie w gnieździe? u mnie strasznie mocno sie rusza, tak jakby czesc centralna z elektronika byla luzna w plastikowej czarnej obudowie. przy niewielkich ruchach kamery mikrofon rusza sie na boki.
Mikrofon Seramonic Go mic - problem
Rozpoczęty przez jerry46 , 26 cze 2017 06:10
Napisano 26 czerwiec 2017 - 11:55
dzieki za odpowiedz, chodzilo mi nie tyle o samo polaczenie z gopro - bo tutaj jest sztywno a o ta czarna obudowe. tzn. zlap w jednej dloni za zlota koncowke i delikatni druga dlonia poruszaj czarna czescia. u mnie lata on bardzo luzno, tak jakby calosc nie byla dobrze spasowana. po wpieciu do gopro to wlasnie to lata.
gdybym mocno owinal tasma - bedzie sztywno. naprawic sie chyba tego nie da - bo obudowa jest na wcisk (u gory jest mala srubka ale ona nie ma akurat znaczenia w tym przypadku).
gdybys mogl sprawdzic byloby super.
Napisano 26 czerwiec 2017 - 16:09
dzieki za odp, fajnie gdyby ktos jeszcze sprawdzil. jeden moj znajomy tez korzysta z tego mikrofonu i tez ma taka wade - sama elektronika siedzi mocno w gopro ale ten czarny plastik chroniacy juz nie, podczas nagran jak duzo bedziecie ruszali gopro to slychac delikatne trzaski, najlepiej to slychac na testowym nagraniu w zupelnej ciszy. ja naprawolem to w ten sposob ze obwinalem tasma sama koncowke mocno zciskajac. teraz trzyma duzo lepiej.
Wróć do Akcesoria · Następny nieczytany temat →