Filmy zacina przy odtwarzaniu
Rozpoczęty przez parttime , 23 sie 2013 15:01
Napisano 23 sierpień 2013 - 20:03
Jeśli chodzi o komórkę to zainstaluj VLC kodek na komórce powinno pomóc wraz z playerem VLC lub Mx Player.
Kamerę bezpośrednio do TV podłączasz i Ci tnie czy kartę samą ??
Kamerę bezpośrednio do TV podłączasz i Ci tnie czy kartę samą ??
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 23 sierpień 2013 - 22:13
Dziwne bo telefon nie jest najgorszy. Mozesz wyslac kawalek filmu sprawdze na sgs3 jak i na tv ?
Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam
Sebastian
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 24 sierpień 2013 - 13:13
Skrzynia,VLC faktycznie otwiera LVR ale jakosc obrazu jest nedzna.
Spietrza,tu na szybko cos nagrałem .sprawdz u ciebie.
Gdzie mi wysłałes bo na skrzynce nie widze
Wysyłane z mojego HTC One dual sim za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam
Sebastian
Napisano 29 sierpień 2013 - 18:56
No dobrze ale kamera bezpośrednio podłączona do tv nie powinna dawać efektu klatkowania. Wyślij mi kawałek filmu jak prosiłem wcześniej a problem rozwiążemy. Jeśli Ci się nie uda to zrobimy tak ze ja ci wyślę film i sprawdzimy czy efekt będzie taki sam
Pozdrawiam
Sebastian
Napisano 29 sierpień 2013 - 19:08
No dobrze ale kamera bezpośrednio podłączona do tv nie powinna dawać efektu klatkowania. Wyślij mi kawałek filmu jak prosiłem wcześniej a problem rozwiążemy. Jeśli Ci się nie uda to zrobimy tak ze ja ci wyślę film i sprawdzimy czy efekt będzie taki sam(...)
Nie wiem co da to, że ja Ci wyślę film, ale możemy spróbować. Kamera może dawać efekt 'klatkowania' na TV. Z jakiej racji zakładasz, że nie może? przez HDMI jest to przesył cyfrowy i jeśli rzucasz na TV obraz np. o rozdzielczości 2 raz większej - myślę, że może.