Czemu sprzedałeś Drifta? Swoją stroną nie czekasz na Drifta S 2 ?
Gopro Hero 4?
Rozpoczęty przez Jaco , 09 kwi 2013 13:33
Napisano 18 sierpień 2014 - 12:33
·
"Whoa, the rumors are true, GoPro has come through with some serious performance upgrades, 4K at a useable frame rate (30fps), and 1080p120FPS are very welcome additions! I've pre ordered mine, you should too - we've got a ton coming in soon!" - Rob, our EpicTV Camera Shop Guru. Since we've preordered, we are able to deliver straight after GoPro start their deliveries, so get excited!
Napisano 07 wrzesień 2014 - 06:26
Wątpię w to, że gopro nowe pojawi się w marcu. Gopro zadziała tak jak większość firm i jestem niemalże pewien, że kamera pojawi się w przyszłym miesiącu. Tak będzie chociażby dlatego, że zbliżają się święta, itd, a w tedy najwięcej schodzi nowych produktów. Czyli jak to kolega już napisał jest w tedy "bum" na zakupy.
Wysłane z G... S4
Wysłane z G... S4
Be a HERO.
Napisano 07 wrzesień 2014 - 08:47
ja tam jednak bardziej ufam informacjom z portali a coraz więcej z nich o tym pisze każdy z nas może napisać nawet że jutro wyjdzie ale niestety są to informacje bez żadnego pokrycia więc wolę poczekać nie gdybać i raczej ufać portalom które jakieś sposoby na pozyskanie informacji mają
Napisano 15 wrzesień 2014 - 17:49
Korzystając z tego, że jeszcze jestem w Londynie zajrzałem na weekendzie do sklepu currys pc world (jeden z lepszych sklepów z elektroniką) i wypytałem o GoPro. Tam też aktualnie nie mają 3+ black na stanie bo wstrzymana jest produkcja. Wypytałem zatem o GoPro 4 i dowiedziałem się, że z informacji które oni otrzymali będzie u nich w sklepie za około 3-4 tygodnie.
Czyli spodziewajmy się jej lada moment!
Be a HERO.
Napisano 15 wrzesień 2014 - 19:58
No to skośnoocy dostaną premie w tym miesiącu za wydajną produkcję nowego produktu
Lepszy procesor i nic więcej, może coś w oprogramowaniu pogrzebią aby pochwalić się szybkością i to wszystko.
Jeśli ktoś decyduje się na zakup może poczekać ten czas i wtedy kupić 3+ za niezłą kasę. Bo dla takich amatorów różnica 30 klatek nie robi różnicy
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 15 wrzesień 2014 - 20:57
coś ciekawe z tą produkcją bo jakoś nigdzie nie było bo dystrybutor oczekuje na dostawę tak się dowiedziałem kupując nową kamerkę z tydzień temu i najmniejszego problemu nie było i we wro też na wracają do sklepów w saturnie nie było 2 dni temu byłem już się 3+black pojawiło i to kilka sztuk na stanie mieli więc coś dziwne żeby produkcje wstrzymali a tym bardziej że na targach jedyne co pokazali to mocowanie na psa z nowości i kilka dupereli i cisza nikt nic nie wiem o 4
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →