Sony Action Cam HDR-AS100
Rozpoczęty przez Bartq , 13 sty 2014 14:15
sony action cam hdr-as100 kamery sportowe#29
Napisano 31 marzec 2014 - 20:34
Witam
Takie pytanko czy sony ma cos takiego jak batery beckpac jak w gopro? Na stronie sony w akcesoriach nic takiego nie znalazlem a nie ukrywam ze dlugosc dzialania na bateri to dla mnie wazne. Jak to wyglada u sony tez tak marnie jak w gopro?
Raczej nie ma takich akcesoriów. Czas nagrywania na oryginalnej baterii to około 2h.
Forum użytkowników -
Napisano 03 kwiecień 2014 - 10:54
"mnie ta stabilizacja rajcuje :twisted:"
dokładnie! stabilizacja w takiej kamerce sportowej wydaje się obowiązkowa. Poważnie myślałem nad driftem ale teraz sony ją przebija pomimo wielu innych wad to wygrywa własnie stabilizacja- szczególnie na rowerze w terenie musi być spora różnica. Ideałem byłby dla mnie Drift ze steadyshotem ale czy jest na to szansa w tym sezonie? Moze jakieś rozwiązania firmwarowe?
Napisano 26 listopad 2014 - 21:38
Cześć!
Szukam kamerki sportowej, która pomoże mi w treningach. Biegam na orientację. Chce nagrywać trening i pomoże mi ona przy analizie. Biegam po lesie, zdarza się też miasto., ale głównie las. Częsta zmiana oświetlenia (jak to w lesie), częsta zmiana kierunku, do tego bród, woda, gałęzie i skały. Oczywiście jak już bym miał taką kamerkę, wykorzystywałbym ją do wszystkiego: zdjęcia, filmy różne, w samochodzie, rowerze, w wodzie. Ale główny cel to bieg. Nie równości, zmiana oświetlenia, zmienność kierunków. Trochę już wiem o HDR100 (http://kamerypov.pl/...ion=view&id=8).
1. Czy włączony system stabilizacji obrazu wpływa na czas pracy baterii i na wielkość jaką zajmie na karcie pamięci?
2. Czy warto kupić sony czy uderzyć w gopro? Waham się między HDR100 a GP4 silver (cenowo podobnie stoją).
Z góry dzięki!
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: sony action cam, hdr-as100, kamery sportowe
Sony Action Cam → Kamery → HDR-AS50 →
Sony HDR-AS50Napisany przez Bartq , 11 sty 2016 sony, sony action cam, SAC i 1 więcej |
|
|
|||
Sony Action Cam → Kamery → HDR-AS100 →
Sposób na lepszą jakość trybu time lapse w kamerceNapisany przez Stasio1003 , 27 gru 2015 time, lapse, time laspe, sony i 5 więcej |
|
|
|||
Sony Action Cam → Kamery → HDR-AS100 →
Jakość time lapseNapisany przez Stasio1003 , 25 gru 2015 Sony, jakość, as100, as100V i 4 więcej |
|
|
|||
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → Pozostałe →
Kamera sportowa BLACKVIEW HERO1Napisany przez Bartq , 15 sie 2015 kamery sportowe, bkackview i 1 więcej |
Gorący |
|
|
||
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → Pozostałe →
TomTom Bandit - Shake to edit!Napisany przez Bartq , 07 maj 2015 TomTom, Bandit, kamery sportowe |
|
|