Trochę przepłaciłeś i kupiłeś coś przez Aliexpress, bo oficjalna dystrybucja tej firmy w Polsce istnieje
Obyś nie miał problemów z gwarancją. Jak po testach ?
Stabilizator Feiyu Tech FY G3 Steadycam
Rozpoczęty przez Maziom , 29 maj 2014 21:20
Napisano 08 październik 2014 - 19:11
Wiem, że zamawiają prosto z Chin, wychodzi koło 1150+wysyłka (w moim przypadku byłaby to 5-7dni za 55$) więc razem ~1330zł. Dołożyłem 146zł, mam od ręki i być może lepiej z realizacją gwarancji - po coś ta nalepka od sklepu jest
Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej o tym sklepie z linka - stronę na FBk widziałem ale nie było żadnych informacji jak kupić itd pomyślałem że to lipa jakaś A w dzień kiedy dostałem gimbala napisali jak byk o zamówieniach i sklepie.
Narazie nie pytałem jak wygląda ta sprawa i odpukać może nie będę musiał. Gimbal z GP4 pracuje jak należy. Wrzuciłem od razu najświeższy, dzisiaj wypuszczony firmware (do G3Ultra).
Napisano 02 listopad 2014 - 10:32
Długość użytkowania zależy od warunków, głównie takich jak dużo silniczki musza stabilizwać. Jeżeli używamy do spokojnych ujęc to udało mi się osiągnąć nawe 3,5 godziny, przy intensywnym użytkowaniu (bieganie, rower) 2-1,5 godziny. wymiana jednej dodatkowej baterii daje nam około 30min wiecej czasu
Napisano 03 listopad 2014 - 12:21
Witam, zastanawiam sie nad zamówieniem tego sprzętu i tu moje pytania do posiadaczy - czy czystabilizator działa w minusowych temperturach np. w górach wysokich ? Drugie pytanie jest dość dziwne ale musze o to zapytać, czy da sie wsunąć w uchwyt kamerkę w obudowie ?
Napisano 03 listopad 2014 - 20:03
Pre-Order 590€cena pewnie też zabójcza
Pozdrawiam
ZiGi
GoPro Hero 3 Black Edition + Wi-Fi Remote + Battery BacPac™ + The Frame + Suction Cup 2 + GoPole Reach + FeiyuTech G3 Ultra + Sandisk Ultra 64GB UHS-1 Class 10
Sprzedam -> GoPro Suction Cup
Napisano 03 listopad 2014 - 20:11
Pre-Order 590€ to jednak trochę więcej niż 349$ za FY-G3 UltraNowy killer
Pozdrawiam
ZiGi
GoPro Hero 3 Black Edition + Wi-Fi Remote + Battery BacPac™ + The Frame + Suction Cup 2 + GoPole Reach + FeiyuTech G3 Ultra + Sandisk Ultra 64GB UHS-1 Class 10
Napisano 05 listopad 2014 - 12:11
Maziom - no to świetnie, teraz już na serio mysle o kupnie bo już miałem zamiar wstrzymać się i w zimie korzystać jednak z gopola, ale zakładam że baterie zaliczaja szybką padaczke w takiej temperaturze, czyż nie ?
/to zdjęcie skąd pochodzi jesli mozna wiedzieć ? google narazienic nie widzi i ogólnie mało konkretnych testow tego sprzetu...
Napisano 03 grudzień 2014 - 22:37
FY-G4 już pojawił się na stronie producenta i nawet wideo prezentujące go jest. Ja pospieszyłem się i zrobiłem sobie gwiazdkę w listopadzie i mam już FY-G3 Ultra.
Pozdrawiam
ZiGi
Wróć do Akcesoria · Następny nieczytany temat →