Wielgachne dzięki Darro......jesteś najlepszy.
czyli nie trzeba kupować g4 feju za 1500 .....ale powiedz czy są przedłużki do tego gimbala ? ( no dłuższa rączka ) jak do G3 ?
Nie wiem jak z ładowaniem. Od kilku dni testuję. I jeszcze działa.
W komplecie była ładowarka zewnętrzna i jest też gniazdo mini usb w gimbalu, więc podejrzewam, że można ładować nie wyjmując akumulatorów.
Parametry aku:
LIR 16340 600 mAh 3.7V x 3 sztuki.
Ja teraz kupiłem taki:
Testuję, wrażenia bardzo pozytywne.
To dokładnie to samo co FaiyuTech tylko z innym nadrukiem, a przypadkiem pod dolnym silniczkiem nie ma napisu "Designed by FeiyuTech"
CamOne różni się tylko od G4 tym że nie ma 4 akumulatorka i ma inny nadruk.
Pozdrawiam
ZiGi
GoPro Hero 3 Black Edition + Wi-Fi Remote + Battery BacPac™ + The Frame + Suction Cup 2 + GoPole Reach + FeiyuTech G3 Ultra + Sandisk Ultra 64GB UHS-1 Class 10
Sprzedam -> GoPro Suction Cup
Mylisz się ZiGi
G4 ma inny uchwyt na kamerkę i widać cały wyświetlacz w gp4silver.
W camone widać ok 80-90%
Masz rację. CamOne Gravity Sports 3D jest konstrukcyjnie bardziej podobne do FY-G3 Ultra niż do G4, tyle tylko że ma inaczej wycięte plecki uchwytu kamerki dzięki czemu posiadacze GP4Silver mogą patrzeć na umieszczony ekran w kamerce.
Pozdrawiam
ZiGi
GoPro Hero 3 Black Edition + Wi-Fi Remote + Battery BacPac™ + The Frame + Suction Cup 2 + GoPole Reach + FeiyuTech G3 Ultra + Sandisk Ultra 64GB UHS-1 Class 10
Pomyśleli już o tym i Feiyu Tech wypuścił nową wersję stabilizatora o nazwie FY-G4 w którym m.in. w porówaniu do G3 zniknęły kabeli i jest wycięcie na ekran do Silvera, poza tym z tego co czytałem to powinna się zmieścić GoPro Hero 3,3+ i 4 z dodatkową baterią lub ekranem w przypadku wersji innej niz GPH4Silver.
Z innych nowości to możliwość podłączenia zasilania z gimbala do kamerki.
A tu poniżej prezentacja najnowszego stabilizatora
Pozdrawiam
ZiGi
Wielgachne dzięki Darro......jesteś najlepszy.
czyli nie trzeba kupować g4 feju za 1500 .....ale powiedz czy są przedłużki do tego gimbala ? ( no dłuższa rączka ) jak do G3 ?
Pasuje wszystko.
Kupiłem to:
- ale już cenę podnieśli (ja płaciłem 99,00 zł)
- niestety jest to konieczne (można coś samemu pokombinować, ale potrzebowałem na już).
Ogólnie ok. Jest jeden minus, żeby włączyć/wyłączyć gimbala muszę odkręcić przedłużkę. Ale coś pomyślę z tym... przerobię.