Zamienniki baterii do GoPro HERO4
Rozpoczęty przez Janusz , 13 paź 2014 18:09
Napisano 11 czerwiec 2015 - 17:22
Mieliscie cos takiego, ze wkladacie zamiennik do kamerki i niemozecie wogole uruchomic? 2 egz. normalnie uruchamia kam. a oryginal oczywiscie tez bez problemu, co o tym myslicie? Co zrobic z tym fantem?
Pzdr wszystkich.
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Pzdr wszystkich.
Napisano 15 czerwiec 2015 - 04:24
KingMa, ladowana tak jak pozastala sztuka czyli jak potrzeba to siedzi w ladowarce bez zbednego sprawdzania czy juz naladowana czy jeszcze nie. Problem tylko z ta jedna co jak wkladam do kamerki to "echo" nic nie uruchamia a inne dzialaja OK
Napisano 18 czerwiec 2015 - 18:15
Taki problem z zestawem 2 baterii Newell + ładowarka. Na kablu USB z zestawu wpinam do ładowarki iPhone, włożone 2 baterie, świeci się tylko dioda ładowania jednej. Gdy jedną baterię wyciągnę, zapala się druga, wziałem oryginalny kabel GoPro, wpinam, palą się oby dwie...
Napisano 18 czerwiec 2015 - 18:43
Zapytam, czy ktos jest w stanie sie wypowiedziec?Mieliscie cos takiego, ze wkladacie zamiennik do kamerki i niemozecie wogole uruchomic? 2 egz. normalnie uruchamia kam. a oryginal oczywiscie tez bez problemu, co o tym myslicie? Co zrobic z tym fantem?
Pzdr wszystkich.
Napisano 18 czerwiec 2015 - 19:35
do ciebie
a na serio to jeżeli kupiłeś na dx to reklamuj oddadzą ci kasę, jeżeli na allegro to też reklamuj, jeżeli wszystko robi a jedna nie, ja mam 2 szt KingMa i obydwie działają, jedyne problemy jakie miałem to baterie firmy FatCat, KingMa, Newell, czy oryginalne działają bezproblemowo, także zareklamuj wyjścia nie ma
Użytkownik jacqu1916 edytował ten post 18 czerwiec 2015 - 19:50
Napisano 18 czerwiec 2015 - 20:35
Kto by pomyslal ze jest na swiecie ktos co w necie sprawdza ortografie.do ciebie
a na serio to jeżeli kupiłeś na dx to reklamuj oddadzą ci kasę, jeżeli na allegro to też reklamuj, jeżeli wszystko robi a jedna nie, ja mam 2 szt KingMa i obydwie działają, jedyne problemy jakie miałem to baterie firmy FatCat, KingMa, Newell, czy oryginalne działają bezproblemowo, także zareklamuj wyjścia nie ma
Dzieki za info. Reklamowales juz cos na DXie? Oni z tego co pamietam nie dolaczali rachunku i kto pokrywa koszt wysylki? Bo jak wartosc wysylki jest w cenie baterii to jaki ma sens reklamacja?
Napisano 20 czerwiec 2015 - 13:41
No a jak to sie robi? Czy jest tu gdzies na forum jakis opis tej procedury?Reklamowałem już kilka rzeczy i za każdym razem odzyskałem kasę bez problemu, albo oddawali na paypala lub dostawałem wirtualne dolary do wykorzystania przy dalszych zakupach, także polecam
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Napisano 20 czerwiec 2015 - 13:44
Musisz otworzyć ticket, ja robię tak:
Piszę na czacie jaki jest problem i dają mi linka do ticketa
W tickecie opisuję problen i z głowy, trwa to trochę ale za każdym razem sprawa jest rozwiązana na moją korzyść
Piszę na czacie jaki jest problem i dają mi linka do ticketa
W tickecie opisuję problen i z głowy, trwa to trochę ale za każdym razem sprawa jest rozwiązana na moją korzyść