Zamienniki baterii do GoPro HERO4
Rozpoczęty przez Janusz , 13 paź 2014 18:09
Napisano 28 marzec 2015 - 20:58
U mnie nawet na oryginalnych bateriach nie osiągałem takich czasów...1h59m wyszlo mi w 2 probie na oryginalnym, w dzien. Oczywiscie te czasy sa subiektywne i trudno o powtorzenie u innej osoby, kazdy inny obraz ma przed obiektywem, zakladam, ze im ciemniej tym faktycznie czas lepszy. Tak czy siak - zadowolony jestem z wynikow KingMa. Tyle z mojej strony.
Napisano 31 marzec 2015 - 08:40
Witam!
Jestem tu nowy, przymierzam się do zakupu GP 4 silver jak i całego osprzętu.
Gdy kupię ładowarkę np tę to czy taką ładowarkę można podłączyć do sieci elektrycznej używają tego kabla usb przy pomocy wtyczki od ładowarki do telefonu? Czy to jest bezpieczne?
Pytanie dla niektórych idiotyczne a zarazem banalnie proste, ale prosiłbym o odpowiedź
Napisano 31 marzec 2015 - 08:43
temat wielokrotnie poruszany na forum, nie łaska poczytać trochę ?
polecam ten dział :
http://kamerypov.pl/...-przedstaw-się/
Napisano 10 kwiecień 2015 - 14:36
Dzisiaj dotarły do mnie dwa produkty firmy Newell i powiem szczerzę, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Spodziewałem się baterii i ładowarki w woreczkach foliowych, a tutaj ładne opakowania. Sama bateria jak i ładowarka bardzo dobrze zrobione. Nie wygląda to jak jakaś tania podróbka, a jednak kosztuje dużo mniej od oryginału, bo za baterie i ładowarkę zapłaciłem 90 zł.
Załączone pliki
Napisano 17 kwiecień 2015 - 19:34
Dzisiaj dotarły do mnie dwa produkty firmy Newell i powiem szczerzę, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Spodziewałem się baterii i ładowarki w woreczkach foliowych, a tutaj ładne opakowania. Sama bateria jak i ładowarka bardzo dobrze zrobione. Nie wygląda to jak jakaś tania podróbka, a jednak kosztuje dużo mniej od oryginału, bo za baterie i ładowarkę zapłaciłem 90 zł.
Witaj.
Gdzie kupiłeś w takiej cenie?