- Portal Portal
- Forum Forum
- Video Video
- Galeria Galeria
- CO NOWEGO CO NOWEGO
- SZUKAJ SZUKAJ
- Kalendarz Kalendarz
- Shoutbox Shoutbox
- Więcej
Więcej
Między adventure a moto nie ma żadnej różnicy. No może jedna mała, inne obrazki na pudełku
Jaką zamówiłeś ??
Chyba że mają problem z dostaniem, ale w to wątpię... Może zapomnieli o twojej przesyłce ? Napisz im maila, to nie powinno tyle trwać.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Troche zbaczamy z tematu zamienników, ale.... odp. Euro na kolejnego mojego maila w sprawie realizacji zamówienia:
Szanowny Kliencie!
Do chwili obecnej dostawca nie potwierdził nam dostępności i terminu dostawy Zarezerwowanego produktu KAMERA HERO 4 SILVER SURF GOPRO. W związku z tym termin realizacji Rezerwacji ulegnie przedłużeniu. [...] Może okazać się, że sprowadzenie tego produktu będzie niemożliwe. [...]
ja zamówiłem 3 listopada kamerę ... także wytrzymały jestem ^^
Zestawy Adventure są ogólnie dostępne ( i to dosyć szybko)...ja zamówiłem opcję SURF...mogę się mylić, ale zetaw adventure ma w sobie podstawowe złączki...Surf, Moto, Music mają funkcyjne...jak np. zaczep na kierownicę, czy mocowanie na deskę....
Może ktoś kupował go pro 4/3/3+ w opcji surf...co oni tam dodają do zestawu?
p.s. nikt nie testował ładowarki i baterii: ?
Przede wszystkim jako nowy witam wszystkich
Używałem różnych zamienników do GoPro 3 Black (Smateee, i zupełne no name) i była różnica w porównaniu z oryginalną na niekorzyść około 10-15%.
Wczoraj zrobiłem test baterii do GoPro 4 KingMa zamówionych na Ali i wynik przyzwoity: 1h 51 min w porównaniu z oryginałem 2h 1 min - 1080p 30 fps, obydwie baterie praktycznie nowe.
Tutaj mój test: