Zamienniki baterii do GoPro HERO4
Rozpoczęty przez Janusz , 13 paź 2014 18:09
Napisano 02 grudzień 2014 - 22:25
Zamówiona gopro 4black w euro agd.
Potwierdzenie przyjęcia zamówienia.
Tydzień cisza.
Wysyłam pytanie na email do konsultanta.
Odpisał że kamer nie mają i czy będę czekał jeszcze ok tydzień .
Grzecznie podziękowałem.
W saturnie realizacja od ręki.
Nigdy więcej Euro AGD
Potwierdzenie przyjęcia zamówienia.
Tydzień cisza.
Wysyłam pytanie na email do konsultanta.
Odpisał że kamer nie mają i czy będę czekał jeszcze ok tydzień .
Grzecznie podziękowałem.
W saturnie realizacja od ręki.
Nigdy więcej Euro AGD
Napisano 03 grudzień 2014 - 12:39
Między adventure a moto nie ma żadnej różnicy. No może jedna mała, inne obrazki na pudełku
Jaką zamówiłeś ??
Chyba że mają problem z dostaniem, ale w to wątpię... Może zapomnieli o twojej przesyłce ? Napisz im maila, to nie powinno tyle trwać.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 03 grudzień 2014 - 13:29
Panowie. Samo podejście do klienta.
Zapewne gdybym nie napisał do konsultanta czekałbym do tzw usranej śmierci
Po takiej odpowiedzi ze mam czekać. Podziękowałem . Za chwilę zamówiłem w Saturnie przez sklep internetowy.
Na drugi dzień witałem się z kurierem.
Tyle w temacie
Zapewne gdybym nie napisał do konsultanta czekałbym do tzw usranej śmierci
Po takiej odpowiedzi ze mam czekać. Podziękowałem . Za chwilę zamówiłem w Saturnie przez sklep internetowy.
Na drugi dzień witałem się z kurierem.
Tyle w temacie
Napisano 03 grudzień 2014 - 20:05
Troche zbaczamy z tematu zamienników, ale.... odp. Euro na kolejnego mojego maila w sprawie realizacji zamówienia:
Szanowny Kliencie!
Do chwili obecnej dostawca nie potwierdził nam dostępności i terminu dostawy Zarezerwowanego produktu KAMERA HERO 4 SILVER SURF GOPRO. W związku z tym termin realizacji Rezerwacji ulegnie przedłużeniu. [...] Może okazać się, że sprowadzenie tego produktu będzie niemożliwe. [...]
ja zamówiłem 3 listopada kamerę ... także wytrzymały jestem ^^
Zestawy Adventure są ogólnie dostępne ( i to dosyć szybko)...ja zamówiłem opcję SURF...mogę się mylić, ale zetaw adventure ma w sobie podstawowe złączki...Surf, Moto, Music mają funkcyjne...jak np. zaczep na kierownicę, czy mocowanie na deskę....
Może ktoś kupował go pro 4/3/3+ w opcji surf...co oni tam dodają do zestawu?
p.s. nikt nie testował ładowarki i baterii: ?
Napisano 03 grudzień 2014 - 23:07
Ja dopiero na wiosnę kupię podobny zestaw. Tylko wolę zakupić aku Newell.
Ostatnio sporo zakupów zrobiłem.
Miesiąc temu gp4silver na dniach gp4black i wczoraj dodatkowe akumulatory do starej poczciwej gp3black.....
Muszę wyluzować. ....bo jeszcze zakup gimbala g4 mnie czeka
Ostatnio sporo zakupów zrobiłem.
Miesiąc temu gp4silver na dniach gp4black i wczoraj dodatkowe akumulatory do starej poczciwej gp3black.....
Muszę wyluzować. ....bo jeszcze zakup gimbala g4 mnie czeka
Napisano 31 grudzień 2014 - 16:39
Przede wszystkim jako nowy witam wszystkich
Używałem różnych zamienników do GoPro 3 Black (Smateee, i zupełne no name) i była różnica w porównaniu z oryginalną na niekorzyść około 10-15%.
Wczoraj zrobiłem test baterii do GoPro 4 KingMa zamówionych na Ali i wynik przyzwoity: 1h 51 min w porównaniu z oryginałem 2h 1 min - 1080p 30 fps, obydwie baterie praktycznie nowe.
Tutaj mój test:
- sebo lubi to