A jaka karta do GoPro 4 Session
Pozdrawiam
Czy ktoś miał do czynienia z tą kartą? Sprzedawca twierdzi, że chodzi na GoPro 4 ? Ale jeśli ją otworze to już nie mogę zwrócić...
chciałbym mieć maksymalnie dużą kartę do GoPro Hero4 Silver (oczywiście wiem, że producent zaleca karty do 64GB wg wykazu j/w)
Litości...
Kolego, jesli sam czytałeś instrukcje to wiesz, że w temacie kart pamięci instrukcja przekierowuje na strone supportu, a ten na:
czy widzisz gdziekolwiek informacje o karcie 128GB? Ja nie widze, co nie oznacza że urządzenie na tym nie zadziała...
jesteś Moderatorem, ale nie wczytujesz się w prawidłowo sformułowane zapytanie zamieszczone we właściwym wątku tematycznym ...
swoim postem nie pomogłeś mi...
Witam
Może jesteście w stanie mi pomóc. Przy nagrywaniu filmów mam bardzo duże zakłócenia w obrazie (obojętnie w jakiej rozdzielczości i ilości klatek). Poza tym kamerka mi się wiesza z częstotliwością przeróżną. Raz zaraz po włączeniu raz po 20 min. Zamówiłem kartę lexar 633x U1 tą polecaną przez gopro. Karta będzie koło czwartku-piątku. Jednak zanim przyjdzie chciałbym się zapytać czy może to być wina karty. Narazie testowałem na dwóch które aktualnie mam Kingston 32GB microSDHC I U1 i Sandisk Ultra 32GB microSDHC I U1. Wiem, że są za wolne. Jednak czy przy 720 25kl nie powinny sobie radzić? Bo zakłócenia mam na od najniższej do najwyższej rozdzielczości. Dołącze 2 zdjęcia z filmiku dla przybliżenia tematu. Pozdrawiam.
Przymierzam się do zakupu karty pamięci do GoPro Hero 4 Black.
Wybór padła na Samsunga (mam do niego zaufanie).
Dokładniej taki, który jest omawiany w tym temacie.
Jeszcze tydzień temu nie widziałem innego wyjścia jak kupno karty w sklepie X-Kom za 199zł.
Dzisiaj zaś znalazłem coś bardzo ciekawego. Taka sama karta na Alledrogo za 149zł:
Jakieś opinie o tym sprzedawcy? Warto brać? Czy to może marna podróbka?
Wydaje mi się, że wszystko jest okej i po prostu nastąpiła jakaś promocja bo również u tego samego sprzedawcy jest wystawiona ta sama karta za 199zł.
GoPro: H3+ Black, H4 Black Adventure, H4 Black Motorsports.
Przymierzam się do zakupu karty pamięci do GoPro Hero 4 Black.
Wybór padła na Samsunga (mam do niego zaufanie).
Dokładniej taki, który jest omawiany w tym temacie.
Jeszcze tydzień temu nie widziałem innego wyjścia jak kupno karty w sklepie X-Kom za 199zł.
Dzisiaj zaś znalazłem coś bardzo ciekawego. Taka sama karta na Alledrogo za 149zł:
Jakieś opinie o tym sprzedawcy? Warto brać? Czy to może marna podróbka?
Wydaje mi się, że wszystko jest okej i po prostu nastąpiła jakaś promocja bo również u tego samego sprzedawcy jest wystawiona ta sama karta za 199zł.
karty samsunga pro są polecane przez gopro.com więc bez problemu bierz nie bierz tylko samsung evo bo mają za słabą prędkość. A co do sprzedawcy to na ceneo jest promocja tej karty za 170 zł w xkomie więc lepiej 20zł dołożyć i mieć z zaufanego sklepu niż alledrogo
karty samsunga pro są polecane przez gopro.com więc bez problemu bierz nie bierz tylko samsung evo bo mają za słabą prędkość. A co do sprzedawcy to na ceneo jest promocja tej karty za 170 zł w xkomie więc lepiej 20zł dołożyć i mieć z zaufanego sklepu niż alledrogo
Albo napisać im, że konkurencja ma taniej . Zwykle są w stanie spuścić coś z ceny (mówię o x-kom).