Co sądzicie, reklamować ?
Dzieje się tak nie za każdym razem, uwieczniłem to na zdjęciach.
Raz po uruchomieniu kamery jest mocno zielony kolor wyświetlacza raz różowy a czasem podzielony góra różowa a dół zielony
Coś się zaczyna dziać ??
Kupiłem nową.
Właśnie pisałem do freeway co na ten temat sądzą, ale jeszcze nie odpisali.
Podpowie ktoś jak to ogarnąć (moja pierwsza gopro) gdzie to reklamować do MediaMarkt (tam kupiłem) czy do freeway ??
A jeśli to obojętne to gdzie załatwię sprawniej i pewniej ??
Dziękuję za odpowiedź
hi
Jestem w trakcie reklamacji Gopro Hero 4 Black Adventure (aż cały 1 dzień działała nie wiem czy 15 minut filmu nakręciłem ) .Napisałem emaila do freeway z zapytaniem
czy reklamować u nich ? Czy w sklepie ? (kupowałem w euro rtv agd).Błyskawiczną odpowiedź otrzymałem po 6 dniach że mam reklamować u sprzedawcy.
Kupiłem nową.
Właśnie pisałem do freeway co na ten temat sądzą, ale jeszcze nie odpisali.
Podpowie ktoś jak to ogarnąć (moja pierwsza gopro) gdzie to reklamować do MediaMarkt (tam kupiłem) czy do freeway ??
A jeśli to obojętne to gdzie załatwię sprawniej i pewniej ??
Dziękuję za odpowiedź
a kiedy mieli odpowiedzieć chyba nie w sobotę o 22
Z tym ekranem w silver miałem tak po wyciągnięciu z pudełka - wystarczyło wyjecie baterii i problem nigdy wiecej sie nie pojawił , a kupiłem ja z pierwszego rzutu w pl
No właśnie, u mnie też ten problem pojawiał się od samego początku. Czekam na odpowiedź Freeway.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!