Do admina
Rozpoczęty przez _TT_ , 28 gru 2012 07:54
Napisano 21 sierpień 2013 - 12:06
Witam.
Dawno mnie nie było na forum więc zebrało się trochę zaległości...
Brakuje mi więc opcji zaznaczenia wszystkich postów jako przeczytane.
teraz mam zaległe 21 stron i co mam każde po kolei otwierać ?
Często korzystałem z funkcji nieprzeczytanych postów a teraz ta funkcja mnie zaczyna drażnić.
Edit:
ok już nalazłem tą opcję tylko ona raczej powinna być w miejscu nieprzeczytanych postów a nie na stronie głównej
Dawno mnie nie było na forum więc zebrało się trochę zaległości...
Brakuje mi więc opcji zaznaczenia wszystkich postów jako przeczytane.
teraz mam zaległe 21 stron i co mam każde po kolei otwierać ?
Często korzystałem z funkcji nieprzeczytanych postów a teraz ta funkcja mnie zaczyna drażnić.
Edit:
ok już nalazłem tą opcję tylko ona raczej powinna być w miejscu nieprzeczytanych postów a nie na stronie głównej
Napisano 05 wrzesień 2013 - 15:27
Już jestem a więc chodzi mi oto zebyśmy podsyłali produkcje które nas inspirują do działania czy też do "usprawnienia" naszego filmowania. Mamy już dział w którym wrzucamy własne filmy więc może czas wrzucić lub podrzucić to czym się inspirowaliśmy?
Druga sprawa może by tak dodać jakiś FAQ na forum czy coś w stylu zanim napiszesz post! - pojawia się coraz więcej user'ów ni stąd ni z owad i pytaj o to co już było opisane i powiedziane na forum. Wiecie do czego zmierzam? Owszem jest regulamin ale kto go czyta?
Druga sprawa może by tak dodać jakiś FAQ na forum czy coś w stylu zanim napiszesz post! - pojawia się coraz więcej user'ów ni stąd ni z owad i pytaj o to co już było opisane i powiedziane na forum. Wiecie do czego zmierzam? Owszem jest regulamin ale kto go czyta?
Raczej stąd znikam . . .
Napisano 15 wrzesień 2013 - 21:40
Wiesz no niby w off topic piszemy o wszystkim i niczym ale cześć spraw dotyczy GP. A może by tak zrobić dział/poddział do wszystkiego dotyczącego GP co nie pasuje pod żadną z kategorii na forum? Takie dzielenia dwojga na jedno ale jednak.
Raczej stąd znikam . . .
Napisano 02 październik 2013 - 21:07
z uwagi na zbliżający się sezon snow proponuję zalożyć dział dotyczący ewentualnych wspólnych wypadów w rozne ciekawe miejscówki - np. ktos ma miejsce w aucie i można się zabrać, ktoś będzie gdzieś w terminie takim a takim , ustawki wspólnych nagrywek, wspólnej jazdy na nartach, desce itp..
Ja i cała ta moja twórczość