Do admina
Rozpoczęty przez _TT_ , 28 gru 2012 07:54
Napisano 29 listopad 2013 - 09:56
Napisano 25 styczeń 2015 - 15:34
Mam uwagę dotyczącą "layoutu" forum.
Czy nie byłoby lepiej, gdyby kolor tła cytatu był bliższy tła wpisu niż stałych elementów strony? Cytat jest przecież częścią dyskusji w wątku, a teraz optycznie zlewa się z ramką. Skoro tło wpisu jest prawie białe, a kolorystyka strony głównie ciemnoniebieska, to cytat można by wyróżnić bardzo jasnym odcieniem niebieskiego.
Czy nie byłoby lepiej, gdyby kolor tła cytatu był bliższy tła wpisu niż stałych elementów strony? Cytat jest przecież częścią dyskusji w wątku, a teraz optycznie zlewa się z ramką. Skoro tło wpisu jest prawie białe, a kolorystyka strony głównie ciemnoniebieska, to cytat można by wyróżnić bardzo jasnym odcieniem niebieskiego.
Napisano 27 styczeń 2015 - 20:50
Mam uwagę dotyczącą "layoutu" forum.
Marek, wiem o co chodzi, jak najbardziej masz rację. Przy najbliższej okazji postaramy się to zmienić.
FORUM | | |
Napisano 30 styczeń 2015 - 10:34
Witam,
jestem tu nowy. nie chce dodawać nowego tematu, więc może ktoś mi pomoże w którym temacie znajdę informacje na temat problemów z Go Pro Hero 4 Black Edition?
Kamera nie zawsze chce się włączyć, trzeba kilkakrotnie wyciągnąć baterie, aby ją uruchomić, gdy się uruchomi działa poprawnie.
Posiadam ją od kilku dni.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Napisano 30 styczeń 2015 - 11:08
Witam,
jestem tu nowy. nie chce dodawać nowego tematu, więc może ktoś mi pomoże w którym temacie znajdę informacje na temat problemów z Go Pro Hero 4 Black Edition?
Kamera nie zawsze chce się włączyć, trzeba kilkakrotnie wyciągnąć baterie, aby ją uruchomić, gdy się uruchomi działa poprawnie.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
informacje znajdziesz na forum
Napisano 30 styczeń 2015 - 11:10
Witam,
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Kolego, informacje znajdziesz w temacie GoPro HERO 4! Czytelniej podzielić Forum się chyba nie da. Nie zaśmiecaj wątku "do admina".
FORUM | | |
Napisano 08 lipiec 2016 - 16:29
Dział: Co kupić ?
Mój wątek w dziale: http://kamerypov.pl/...-kontakt/page-2
I w nim wpis…
Michal Senior Moderator: „Czy ty jesteś naprawdę oderwany od rzeczywistości? Nie dość że zaraz być może zaczniesz pisać posty o rodzeniu dzieci bo trochę to się ma to jak to co teraz wklejasz do tematyki forum?
Ogarnij się chłopie. Albo idź do lekarza. Też miałem problemy w życiu nie realizowałem się itd. Ale to zmieniam i zamierzam się w końcu realizować. I tobie też polecam taką drogę. Temat zamykam.”
Człowiek nie widzi związku: dział: Co kupić? a moimi propozycjami dla producentów kamer, programów... Jak również: dział: Co kupić? – przykłady ofert producentów, jakie przedstawiłem... Jak również: nie merytoryczna krytyka – merytoryczna obrona, w tym przykłady, że są dużo większe możliwości, opcje, niż wiele osób sobie wyobraża.
I jednocześnie otrzymuję taka nagrodę za poświecony czas, za zaangażowanie...
PS
Nie odpowiada ci człowieku, to nie czytaj (nie publikuję na twoich wątkach). I nigdy więcej nie wypróżniaj się na moich wątkach!
I posprzątaj po sobie!
I facet pozwala sobie jeszcze pod moim adresem na takie uwagi, szkalowanie mnie, udziela mi rad...
Do tego osobnika: Bez - niemerytorycznego - odbioru…
Autor-redaktor (od 2000 r.): , w tym mój publikator.
WYKORZYSTYWANIE TURBIN O PIONOWEJ OSI OBROTU, ENERGII SPRĘŻONEGO POWIETRZA, WODY, POLA MAGNETYCZNEGO, GEOTERMICZNEJ I INNYCH
PS