Snowboard jakie macie patenty na mocowanie kamerki?
Rozpoczęty przez asmo , 07 gru 2014 21:13
Napisano 24 grudzień 2014 - 07:31
Tak, jest oryginał od gopole, plastikowy, możesz go dostać praktycznie w każdym sklepie ze,stanowiskiem Gopro. Ale ja polecałabym ci sprawdzić to: bardzo ciekawa opcja i nie jest plastikowy
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 24 grudzień 2014 - 10:11
Na alledrogo też go widziałem, metalowy, ale chyba podróbka.
Też mam banana Jak go teraz testowałem na kasku to nawet trzymał, nie luzował się ani za mocno nie drgał.
Też mam banana Jak go teraz testowałem na kasku to nawet trzymał, nie luzował się ani za mocno nie drgał.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 26 grudzień 2014 - 17:19
Ja Jeszce co do miejsca kamerki na kasku bo własnie mam zamiar mocować kamerę. Wyżej pisaliście ze mocowanie kamery z przodu kasku umożliwia kręcenie w tył jak to możliwe przecież połowa obrazu to będzie nasz kask. Jak użyjemy jakiś przyłączek to na to samo nam wyjdzie jak przymocujemy na środku i przeciąganiem na twarz. Dobra to tak mi się w oczy rzuciło kręcenie w tył mnie nie interesuje i tak mnie. Bardziej mnie zastanawia wygoda czy wygodniej mieć kamerę na środku czy z przodu. + jesli bedziemy chcieli na chwile zsunać google to mocowanie nam bedzie przeszkadzac
Wróć do Akcesoria · Następny nieczytany temat →