Snowboard jakie macie patenty na mocowanie kamerki?
Rozpoczęty przez asmo , 07 gru 2014 21:13
Napisano 08 styczeń 2015 - 20:07
gopro.jpg 162,38 KB 13 Ilość pobrań myślicie ze to wytrzyma ? Nie jestem pewien czy nawet połowa obszaru jest zetknieta. Naklejam pierwszy raz wiec nie wiem jakie te taśmy wytrzymują. Linke prowizoryczną pewnie tez zamocuje. Przy upadku pierwsze ziemi dotyka kamera potem cześć wiązania, co wydaje się być niebezpieczne. ( nie znam jeszcze wytrzymałości Gopro) gopro12.jpg 181,22 KB 13 Ilość pobrań
Napisano 08 styczeń 2015 - 20:39
Ja bym już chyba tak nie ryzykował, ale jak wolisz. Miałem przyklejone mocowanie na łyżwie (bucie, plastikowym) nie było tylko 1/5 przyklejone, a przy ostrzejszym zahamowaniu odleciało...
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 10 styczeń 2015 - 20:32
Jak się wywalisz i ci kamera odpadnie to chyba będzie pod tobą. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś zaliczył glebę i przeleciał 20 metrów.
Druga sprawa, to moim zdaniem ciężko przewrócić się na łydkę
Ja przylepiec montowałem w drugą stronę, (przekręcony o 90 st względem tego co ty) bo tak idzie krzywizna highbacka, ale brat zamontował tak jak ty i trzyma mu 2-gi rok. Ma 4 punkty styku.
Oczywiście przylepiec w jakiś zacisk i 24 godziny odczekał - jak w instrukcji ?
Pozdrawiam
Napisano 14 styczeń 2015 - 11:55
Ja mocuję kamerkę na highbacku za pomocą Vented Helmet Strap. Niestety trzeba uważać na upadki, raz połamałem 3-way pivot arm:) Wracając do tematu kasku, mój przylepiec jest w połowie drogi pomiędzy czołem a czubkiem kasku, w pro-tecu inaczej się nie da.
BTW. Na początku stycznia tak przywaliłem potylicą, że taśma się rozerwała i kamerka odpadła z kasku
Wróć do Akcesoria · Następny nieczytany temat →