Witam !!
Mam problem z kamerą GoPro Hero 3 Black. Kamera zawiesiła się i przestała odpowiadać, wyjąłem baterie i ponownie włożyłem, na wyświetlaczu pojawiła się jakaś dziwna ikonka (nigdy wcześniej się nie wyświetlała i nie widziałem jej, chyba coś takiego
Po tym na karcie pojawiły się dwa pliki ,,dsp1.log'' i ,,dsp2.log'' które mogę otworzyć jako plik tekstowy. Kamera zaczęła robić całkowicie białe zdjęcia i filmy z czarnymi pasami. link do foto :
http://www.pokazywarka.pl/apfqrp/
Próbowałem już aktualizacji, formatowałem kartę kamerą i komputerem, próbowałem również z drugą kartą którą też formatowałem na dwa sposoby. Reset do ustawień fabrycznych ani wyjęcie baterii na dłuższy czas nic nie pomogło. Czy miał ktoś podobny problem i wie co może być jego przyczyną??
GoPro 3 Black - białe zdjęcia i filmy
Rozpoczęty przez Rozcak , 20 gru 2014 15:18
problem białezdjęcia#1
Napisano 20 grudzień 2014 - 15:18
Napisano 20 grudzień 2014 - 19:57
Jest to ikona zepsutego pliku, kamera powinna go naprawić gdy wciśniesz jakiś przycisk.
Walnięta matryca, chyba.
Jeśli kupiłeś ją w PL, reklamuj ją tu:
www.freeway.com.pl
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Walnięta matryca, chyba.
Jeśli kupiłeś ją w PL, reklamuj ją tu:
www.freeway.com.pl
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 20 grudzień 2014 - 21:02
Nigdy nie miałem tego problemu, więc za bardzo tym nigdy nie interesowałem.
Poszukaj trochę, na pewno ktoś się tym zajmuje.
Poszukaj trochę, na pewno ktoś się tym zajmuje.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 23 grudzień 2014 - 06:47
Są serwisy w stanach które naprawia usterkę ale czy to opłacalne to już inna bajka. Na przyszłość wszystkim kupującym w innym kraju niż Polska polecam kupić dodatkowe ubezpieczenie jak np AXA oferuje na sprzęt i wtedy do 5lat nie musimy się niczym martwić.
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Wróć do GoPro Hero3 · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: problem, białezdjęcia
|
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
Problem z monopodemNapisany przez Ariven76 , 31 sty 2016 monopod, problem, sj4000, gopro |
|
|
||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
GoPro problem z jakościąNapisany przez alus156 , 18 gru 2015 gopro, jakość, problem, pomoc |
|
|
|||
Oprogramowanie do kamer oraz edycji video → Aplikacje na komputer → GoPro Studio 2.0 →
Problem z włączeniem GoPro StudioNapisany przez Matt Hew , 26 lis 2015 problem, gopro, studio, włączanie i 4 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero3 →
GoPro 3 Black Edition - Problem z kolorami / niebieskie przepaleniaNapisany przez glaz.maciek , 07 paź 2015 GoPro, Hero 3, Black, Edition i 1 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
GoPro 4 Black - Problem z bateria ?Napisany przez batrek , 10 sie 2015 gopro, bateria, problem, surf i 2 więcej |
|
|