Warto się jeszcze zastanowić nad ZHIYUN Z1-EVOLUTION. Tam można zainstalować kamerę + LCD. Tylko, że w PL problem z dostępnością sprzętu(i ratami 0%)
Napisano 02 marzec 2016 - 07:29
Ja z kolei pisałem w sprawie 4G-S i możliwości współpracy z Driftem. Niestety z 2 sklepów otrzymałem odpowiedź, iż raczej odradzają, bo Drift jest za ciężki. Są propozycje przeróbek na indywidualne zamówienie, ale niestety będzie to znowu dodatkowo kosztowało
Napisano 02 marzec 2016 - 19:07
Polecacie jakiegoś konkretnego sprzedawcę z allegro z G4S? Takiego który wie co sprzedaje i można liczyć na jakiś support w razie potrzeby?
Ja zakupiłem w sklepie - mogę ten sklep polecić, szybka dostawa i dobry kontakt i mają konto na allegro.
Po za tym maja sprzęt z polskiej dystrybucji.
Napisano 17 marzec 2016 - 09:31
jak zwykle u mnie był problem z czasem i doszły kolejne schodki, ale nareszcie się udało więc wklejam ;] G4 już sprzedałem ostro pracuje u nowego właściciela, natomiast na dniach odpalam G4s ;]
Witam,
nobi odpaliłeś G4S? Ja jestem "szczęśliwym" posiadaczem od paru dni - w sobote lece na urlop, ale troche sie pobawiłem gimbalem.
Martwi mnie jedna rzecz - gimbal miał mieć 3 osie po 360 st. Jednak przy pewnych nachyleniach zaczyna wibrować - dzieje się tak jak przekraczam oś poziomą przy 180 stopniach. Nie wiem czy tak powinno być - sprzedawca powiedział że to normalne ... ale czy napewno?
Macie jakąś instrukcje w rodzimym języku, albo opis wszystkich funkcji?
Bedę wdzieczny za help
pozdr.
Napisano 23 marzec 2016 - 17:40
Witam, przymierzam się do zakupu i zobaczyłem że jest jeszcze wersja FY-G4 QD.
Czy warto troszkę dopłacić i wziąć FY-G4 QD zamiast FY-G4?
Z tego co wyczytałem to różnią się sposobem montażu kamery w gimbalu oraz że niby posiada wyższą precyzję i stabilizację. Czy ktoś to może potwierdzić?
Napisano 23 marzec 2016 - 21:23
Witam. Przymierzam się również do kupienia gimbala FY-G4 lub FY-G4S lub FY-G4 QD. I mam kilka pytań:
1. Chodzi mi o to że do kamerki go pro hero 4 black mam zamontowany ekran lcd z tyłu. Czy w tych gimbalach zmieści się kamerka z ekranem? Jeśli tak to w którym modelu.
2. Czy ktoś kupował w sklepie presto?
Napisano 24 marzec 2016 - 08:51
lswwa ta co Ty nie miałem czasu gdyż majsterkowałem, albo latałem, a teraz na świetach chce odpalić i pokombinować!
dudi175 1. Przy G4 dostajesz dodatkowo dłuższe śrubki by można było zamontować gopro z lcd, do reszty podejrzewam można dokupić bo są na all.
powolutku się ziemniaczki gotują...
Wróć do Akcesoria · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: satbilziator, gopro
|
Giełda → Sprzedam →
[SPRZEDAM] GoPro Remote Control - pilot WiFiNapisany przez Chela , 19 kwi 2016 gopro, hero, remote control, wifi i 3 więcej |
|
|
||
|
Giełda → Sprzedam →
[sprzedam] Nowy oryginalny Steadicam Curve for GoProNapisany przez jacek00 , 05 kwi 2016 steadicam, curve, stabilizator i 1 więcej |
|
|
||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Pozostałe video →
Jump Arena Poznań - GoProNapisany przez TAB , 22 mar 2016 jump, arena, poznań, gopro, pov i 2 więcej |
|
|
|||
Giełda → Sprzedam →
[SPRZEDAM] dual charger + 2 szt baterii do hero 4Napisany przez jacqu1916 , 21 mar 2016 hero4, ahdbt-401, gopro i 4 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero3+ →
nie działa połączenie z telefonem i z pilotemNapisany przez Dwayne , 14 mar 2016 gopro, niedziala, wifi, smartfon i 4 więcej |
|
|